Cu ce se ocupă Shakira, după despărțirea de Pique


397
loading...

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit, conform declarației unor surse apropiate cuplului. Cei doi și-ar fi spus adio, după o serie de neînțelegeri care au afectat-o pe artistă, făcând-o să plece din casa în care locuiau împreună.

BARCELONA, SPAIN - OCTOBER 15: (EXCLUSIVE COVERAGE) Shakira poses for a portrait on October 15, 2014 ahead of the launch for her new fragance 'Paradise Elixir by Shakira' on April 24, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by Europa Press/Europa Press via Getty Images)

Cei doi au refuzat să vorbească despre acest aspect, așa că nu există nicio declarație oficială despre stadiul relației lor din prezent.

shakira-1

Deși artista a părăsit casa în care locuiau, în urma despărțirii, ea se ocupă, în continuare, de viața artistică, onorând concertele și evenimentele la care este chemată. Ea se ocupă intens și de munca în studio, unde o însoțește frecvent fiul ei, Sasha…

Artista a postat pe pagina personală o fotografie, în care apare însoțită de fiul ei: Consultându-mă cu fiul meu, Sasha, despre ideile turneului”, a postat Shakira la descrierea pozei.

Citește și:  Tinute casual pentru femei de peste 50 ani
loading...
loading...