Home Stiri Cu cine este Lidia Buble în conflict și care este motivul! „Au început iar să…”

Cu cine este Lidia Buble în conflict și care este motivul! „Au început iar să…”

autor Negriu Elena
1,3K views 2 minute timp de citit

Lidia Buble este din nou criticată în mediul online și se leagă de faptul că are nasul prea mare. O mulțime de internauți se leagă frecvent de mărimea nasului ei și îi spun să își facă rinoplastie.

Iubita lui Răzvan Simion a ajuns la capătul răbdării în legătură cu cei care o critică deoarece nu dorește să reducă dimensiunea nasului său.

Cântăreața a răbufnit și le-a dat răutăcioșilor o replică extrem de dură, explicând, încă o dată, că se place așa cum este și nu vrea să recurgă la operații estetice pentru a arăta la fel ca toate persoanele publice care au făcut acest lucru.

Lidia Buble a dat dovadă de stimă de sine ridicată, aceasta transmițându-le că se simte bine în pielea ei și nu simte nevoia unor artificii din punct de vedere estetic.

„Au început iar să apară mesajele cu «Taie-ți nasul, operează-te, tu nu te vezi cât ești de urâtă?».

Mă gândeam să vă donez vouă banii pentru așa ceva și să vă operați puțin pe creier, poate așa reușiți cumva să vă schimbați mentalitatea asta de doi lei.

Dacă vouă vă place să fiți cu toții o apă și un pământ, să arătați cu toții la fel, eu nu vreau…

Mie îmi place de mine așa cum sunt, n-am nevoie de operații. Vă pup pe nas”, a spus Lidia Buble prin intermediul paginii sale de Instagram.

Surse: spynews.ro, instagram.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies