Home Stiri Cu toții au râs când au citit biletul de învoire scris de o mamă pentru fetița ei. Iată care au fost cuvintele femeii!

Cu toții au râs când au citit biletul de învoire scris de o mamă pentru fetița ei. Iată care au fost cuvintele femeii!

autor Elena Yvette
362 vizualizari

Pentru faptul că a întârziat la ore, o fată din Statele Unite a rugat-o pe mama ei să-i scrie o învoire pentru a nu ajunge să fie pedepsită.

Cu toții au râs când au citit biletul de învoire scris de o mamă pentru fetița ei

În loc să ajungă să-și scuze fata, femeia a stârnit râsul profesorilor fiicei sale prin intermediul scrisorii pe care a trimis-o.

Cuvintele femeii au fost următoarele: „Cara a întârziat în această dimineață ca efect al unei afecțiuni cunoscute ca adolescență. Mulți adolescenți din țara noastră sunt bolnavi și nu s-a găsit niciun remediu. Simptomele sunt multiple, dar în această dimineață, Cara a suferit de inabilitatea de a se da jos din pat și a simțit, de asemenea, nevoia de a-i răspunde urât celei care i-a dat viață. Pare să îi vină mintea la cap după ce și-a văzut telefonul mobil aruncat pe fereastra mașinii. Vă rog să mă sunați dacă are vreo răbufnire”.

Scrisoarea femeii a ajuns virală pe rețeaua de socializare Twitter, adunând nenumărate comentarii de apreciere din partea altor părinți…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies