HomeStiri Mondene Cu totii îl cunoastem pe Victor Piturca, dar putini o stiu pe Maria, sotia lui. Iata cine este femeia care i-a stat alaturi si la bine, si la greu

Cu totii îl cunoastem pe Victor Piturca, dar putini o stiu pe Maria, sotia lui. Iata cine este femeia care i-a stat alaturi si la bine, si la greu

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Cu-totii-îl-cunoastem-pe-Victor-Piturca-dar-putini-o-stiu-pe-Maria-sotia-lui3.jpg

Victor Piţurcă este cunoscut de toată lumea, însă puţini o cunosc pe Maria Piţurcă, cea care îi este alături de peste 30 de ani!

Deși el a călcat strâmb de mai multe ori, iar informaţiile au fost toate preluate de presa din toată ţara, Maria nu şi-a lăsat soţul şi şi-a văzut liniştită de familie.

Maria Piţurcă nu este cunoscută în fața camerelor de filmat, nefăcând parte din televiziune. A stat mereu în spatele camerelor de filmat și s-a ocupat în liniște de familia ei.

in Stiri Mondene

Fostul selecţioner al României a avut o relaţie extraconjugală cu Vica Blochina. “Piţi” şi celebra balerină au fost amanţi timp de 16 ani, iar din amorul lor a rezultat Edan, un băieţel superb.

Cu toate acestea, Maria a rezistat ca o adevărată eroină infidelităților lui Pițurcă. Deşi ştia de relaţia extraconjugală cu Vica, femeia nu a divorţat. Ea a stat lângă reputatul tehnician, chiar dacă a fost atacată de Blochina.

“Cât timp am fost cu Piți, soția lui nu a existat pentru el”, s-a lăudat Vica…

Maria şi Victor Piţurcă sunt căsătoriţi de mai bine de 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii, Alexandru şi Claudia.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed