HomeStiri Mondene Culiță Sterp s-a întâlnit cu Carmen de la Sălciua imediat ce a ieșit din casa „Puterea Dragostei”

Culiță Sterp s-a întâlnit cu Carmen de la Sălciua imediat ce a ieșit din casa „Puterea Dragostei”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
Culita Sterp s-a intalnit cu Carmen de la Salciua imediat ce a iesit din casa „Puterea Dragostei” in Stiri Mondene

De îndată ce a părăsit casa Puterea Dragostei, Culiță Sterp s-a dus să se întâlnească cu fosta sa soție, Carmen de la Sălciua, spre bucuria tuturor celor care își doreau să îi mai vadă unul lângă celălalt.

Culita Sterp s-a intalnit cu Carmen de la Salciua imediat ce a iesit din casa „Puterea Dragostei” in Stiri Mondene

Cu toate că aceștia au divorțat și au pornit pe drumuri diferite pe planul personal, lăsând în urmă ceea ce a fost între ei, pe cel profesional au avut de onorat recent un contract semnat încă de pe vremea când erau împreună, așadar au fost nevoiți să se întâlnească, fără a avea cum să evite acest lucru.

Conform contractului respectiv, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au prezentat la un eveniment unde au cântat împreună, iar totul a decurs foarte bine, pe măsura organizatorilor și a invitaților respectivi, care s-au bucurat să îi vadă și să îi asculte interpretând piesele lor preferate.

Atât Carmen de la Sălciua, cât și Culiță Sterp au un succes răsunător în ceea ce privește muzica de petrecere, videoclipurile pe care le lansează ajungând rapid în trending pe YouTube și strângând un număr foarte mare de aprecieri și vizualizări, ocupând mereu locuri fruntașe.

Deși nu mai formează un cuplu din punct de vedere romantic, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au comportat civilizat pe toată durata în care au fost nevoiți să cânte și să se afle în aceeași locație unde s-a desfășurat evenimentul respectiv, fapt demn de admirat, întrucât puține persoane dau dovadă de profesionalism în situații de acest gen…

Fanii acestora încă mai speră la o împăcare, întrucât formau un cuplu foarte frumos nu doar din punct de vedere muzical, ci și personal, dar se pare că în prezent cei doi nu dau semne că ar dori să reia relația amoroasă. Rămâne de văzut dacă pe viitor lucrurile se vor schimba între cei doi.

Sursa: anamariavasile.net

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed