Home Stiri Culiță Sterp s-a întors din Republica Dominicană. Acesta a fost descalificat

Culiță Sterp s-a întors din Republica Dominicană. Acesta a fost descalificat

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 546 views 2 minute timp de citit

Culiță Sterp s-a întors din Republica Dominicană, după aproximativ o jumătate de an de stat în junglă, unde a luptat pentru a veni acasă cu premiul cel mare. Cu toate acestea, dorul de cei dragi și faptul că iubita sa va naște în curând l-au făcut să se întoarcă acasă mult mai repede decât s-ar fi crezut.

Acesta a fost descalificat, deoarece a refuzat să facă probele, nemaivrând să intre pe traseu. Așadar, manelistul a reușit să ajungă acasă, la cei dragi. Cu lacrimi în ochi, Culiță s-a alăturat familiei și așteaptă ca băiatul lui să vină pe lume.

În urmă cu ceva timp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua a oferit un interviu și a vorbit despre copilăria sa, dar și despre primul moment în care a urcat pe scenă.

„Prima oară când am urcat pe o scenă, aveam așa de mari emoții, încât am luat pastile de la farmacie, ca să mă liniștesc. Erau mulți oameni care așteptau să mă audă cântând. Când am terminat momentul, am fost în al nouălea cer, nu mă așteptam să iasă așa de bine, am fost înconjurat de oameni care doreau să facă poze cu mine. Am fost extrem de fericit și sentimentul ăsta îl am ori de câte ori văd bucuria din ochii oamenilor care mă ascultă.

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut la țară, la fermă, mergeam desculț pe câmp cu animalele. N-am avut telefoane, calculator. Am învățat mult să apreciez lucrurile simple. Acum mă bucur de ceea ce am, de familie, de faptul că suntem uniți. Noi nu am fost niciodată o familie avută, am fost modești, am urcat treaptă cu treaptă și știm cum e să fim și săraci, și bogați. Nu m-a luat valul celebrității. Țin minte, când a plecat tata de acasă, eu am stat cu oile și am asistat, împreună cu un alt băiat, să fete o mie de oi”, a spus manelistul în cadrul unui interviu acordat pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies