Home Stiri Culiță Sterp și Daniela, iubita lui, s-au logodit

Culiță Sterp și Daniela, iubita lui, s-au logodit

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 451 views 3 minute timp de citit
  • Culiță Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, după trei ani de relație.
  • Aceștia au un copil împreună, de un an.
  • Cererea în căsătorie a avut loc în Turcia, Cappadocia.

După trei ani de relație și după un copil care a împlinit astăzi un an, Culiță Sterp și-a cerut iubita în căsătorie. Daniela a primit inelul într-o destinație de vis, în Cappadocia, într-un cadru pe care nu îl va uita niciodată.

„A spus DA, frumoasa mea! 🤍 O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată «Nu pot iubi alte femei». Ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne 🙏

În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec și prin bune și prin rele toată viața și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!”, a scris Culiță pe contul său de Instagram.

Daniela a fost în culmea fericirii

„Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul. Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu că voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care, la rândul lui, mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit sau, mai bine zis, regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt, m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase. Te iubesc, frumosul meu!”, a fost mesajul postat de Daniela.

Culiță Sterp a spus cum a început relația cu Daniela

„În clasa a IX-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a XI-a, a XII-a, ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni, pentru că eram cei mai nebuni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete.

A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friend zone. Ea avea iubit în clasa a XII-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă.

Ca să se înțeleagă din start: eu, când am început să vorbesc cu Daniela, nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană, la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de ea și vreau să vă spun că a trecut mult timp până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a spus Culiță, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies