Home Stiri Cum a început tot calvarul din viața Addei? Vedeta povestește totul cu lux de amănunte

Cum a început tot calvarul din viața Addei? Vedeta povestește totul cu lux de amănunte

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 200 views 2 minute timp de citit
  • Lupta cu o boală grea a obosit-o pe Adda

  • Diagnosticarea greșită i-a pus vedetei viața în pericol

  • Descoperirea bolii i-a salvat viața

De ceva vreme, Adda trece prin momente foarte grele din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Diagnosticarea greșită i-a pus viața în pericol

Adda a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a descoperi cu ce se confruntă, însă o lungă perioadă de timp totul părea fără sfârșit. A luat tratamente pentru ceva ce nu avea, și doar alimentația sănătoasă a reușit să încetinească răspândirea bolii în organism și stoparea unui lucru tragic.

Adda vorbește deschis despre ceea ce i s-a întâmplat, pentru a trage semnale de alarma și a-i ajuta pe cei care se confruntă cu aceleași probleme de sănătate, nu puțini la număr, să nu treacă prin aceleași chinuri prin care a trecut ea din cauza celor care nu au reușit să îi pună mai repede un diagnostic.

Cum a început totul?

„Intram în duș și nu simțeam apa pe piele”

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!”, a povestit Adda în cadrul unui podcast.

În cele din urmă Adda a dat de un medic potrivit, care și-a dat seama ce poate avea vedeta, și care i-a prescris, după lungi chinuri, tratamentul correct, cel care a ajutat-o să facă pași uriași către vindecare.

„Am fost la astrologi, la parapsihologi, în acel an jumătate am fost peste tot pentru că ştiam că e ceva rău! Atunci am fost la un imunolog, care mi-a spus, primul, că am lyme… problema nu era că nu ştiam ce înseamnă lyme, problema e că am aflat târziu că am lyme!”, a mai povestit Adda.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies