Home Stiri Cum a reacţionat ANDREEA MARIN când a aflat că va fi verificată de FISC

Cum a reacţionat ANDREEA MARIN când a aflat că va fi verificată de FISC

autor Elena Yvette
105 vizualizari

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. se numără printre cei 7.879 de contribuabili pentru care Fiscul a propus verificarea fiscală amănunţită, în cadrul „Programului de asigurare a conformării fiscale a persoanelor fizice cu risc fiscal”. Asta presupune o verificarea amănunţită a românilor care afişează averi care nu sunt justificate de veniturile declarate.

Andreea-Marin-Stefan-Banica-Jr

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr vor fi notificaţi de Agenţia Naţională de Administrare Ficală (ANAF) cu privire la începerea verificării fiscale şi li se va solicita să aducă dovada a veniturilor în baza cărora s-au efectuat anumite cheltuieli.
Contactat de EVZ, Ştefan Bănică a spus că nu are de făcut niciun comentariu pe baza acestui subiect.

“Aflu aceasta poveste la nivel de zvon, de la voi, caci eu nu am primit nicio notificare in acest sens. Dar chiar si asa, cred ca nu e nimic anormal sa primesti un control la un moment dat, iar acum inteleg ca e vorba de o campanie nationala in acest scop. Din punctul meu de vedere, aceasta procedura ar trebui privita ca normalitate si nu ai de ce sa te temi daca esti un om corect, iar din veniturile de pe urma muncii tale iti platesti datoriile catre stat. Asa e firesc: fiecare individ sa isi vada de treaba si sa fie constient ca, fiind corect in privinta taxelor, nu lasa aceasta povara fiscala sa apese pe umerii celor ce se straduiesc sa faca totul bine, fara sa aiba nimic de ascuns. Nu ma mira nici ca numele meu – in acest caz alaturi de cel al lui Stefan – apare in acest titlu de ziar, m-am obisnuit cu asta, stiu ca numele pus in titlu plus o poza alaturi atrage atentia cititorului si creste interesul fata de articol”, a spus Andreea Marin pe contul ei de socializare.

Citeste articolul complet pe evzmonden.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies