Home Stiri Cum a reușit Rona Hartner să se vindece de cancer? Vedeta a vorbit despre ceea ce a ajutat-o

Cum a reușit Rona Hartner să se vindece de cancer? Vedeta a vorbit despre ceea ce a ajutat-o

autor Bodnar Anca
106 vizualizari
  • Rona Hartner s-a vindecat de cancer
  • Vedeta nu s-a lăsat doborâtă și a reușit să rămână cu o gândire pozitivă
  • Ce obiceiuri sănătoase are Rona în fiecare zi?

Deși a fost diagnosticată cu cancer de colon și ficat, Rona Hartner nu s-a dat bătută, a avut o gândire pozitivă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a învinge cumplita boală. După aproximativ un an, vedeta a reușit să se vindece.

Lecții de viață de la Rona Hartner

După ce s-a vindecat de cumplita boală, Rona Hartner vorbește deschis despre momentele care au marcat-o și care au determinat-o să își schimbe perspectiva asupra vieții.

Deși medicii au anunțat-o că va avea nevoie de aproximativ șapte ani pentru o vindecare completă și pentru a-și putea relua activitatea, după un an Rona a început să facă tot ce făcea și înainte de diagnosnostic, zâmbește din nou și este extrem de activă.

Tratamentul dificil din Franța și pauza de la concerte și de la viața publică au ajutat-o pe vedetă să se vindece complet.

Chimioterapia făcută în Franța a fost foarte grea, dar am suportat tot protocolul și am avut doi ani să îmi revin. Nu am mai avut concerte, nu a mai fost haos. Se zice că de șapte ani ai nevoie ca să îți revii, dar eu am avut nevoie de un an. Pot să spun că înotul m-a ajutat foarte mult. M-am mai îngrășat. Toată viața am fost zveltă și nu-mi stă bine slabă. La boala asta nu ai voie deloc sa slăbești. Mai bine ești mai împănată ca să poți duce. Eu fac sport pe plajă. Am toate aparatele, mi le pun într-un loc special amenajat și fac sport între doi palmieri”, a declarat Rona Hartner pentru revista VIVA.

În cadrul aceluiași interviu, vedeta a vorbit și despre fiica ei, în vârstă de 14 ani, menționând faptul că îi dă voie să se dezvolte așa cum își dorește, fără a fi o mamă dură, restrictivă. Rona se cataloghează drept o mamă cool, una cu care fiica ei poate vorbi orice, fără nicio reținere.

Nu sunt genul de mamă care să facă o educație franceză, restrictivă, ci românească adică mai cool, așa. Locuiește cu mine și încerc să o fac să participe la tot, să ne distrăm și să avem amintiri pentru că astea sunt important”, a povestit Rona Hartner.

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies