Home Stiri Cum a ajuns vedetă Lidia Buble? Vezi cu ce l-a impresionat pe Adi Sînă!

Cum a ajuns vedetă Lidia Buble? Vezi cu ce l-a impresionat pe Adi Sînă!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 775 views 5 minute timp de citit

Lidia Buble este una dintre artistele cele mai mediatizate din ultima vreme. Are din ce în ce mai multe apariţii la televizor şi toate piesele ei sunt hituri. Despre ea ştim că provine dintr-o familie cu mulţi copii, mai are acasă încă zece fraţi. Tatăl ei este pastor la biserica Penticostală, iar lucrul acesta a făcut-o să nu se gândească la o carieră în muzică.

Cum a ajuns vedetă Lidia Buble! Vezi cu ce l-a impresionat pe Adi Sînă

Lidia a povestit într-o emisiune TV că în momentul în care „s-a auzit” cântând la radio, i-a venit să plângă. Dar nu de fericire, ci la gândul că ce vor spune părinţii ei, că i-a făcut de ruşine în comunitatea lor. Chiar l-a sunat pe Adi Sînă să-l roage să scoată piesa de la radio.

Artista este foarte naturală şi nu îşi ascunde trecutul. A recunoscut amuzată că înainte să devină „marea” Lidia Buble, a lucrat ca ospătar şi chiar a făcut curăţenie într-o companie.

„Când eram mică, la Deva, acasă, nu prea mi-am făcut mari speranţe şi nu m-am gândit că voi ajunge aici. Nici măcar cu gândul. Îmi plăcea foarte tare să tund, să coafez, mereu zicea, că voi fi hair-stylist, îmi chemam mereu vecinele de pe scara blocului şi le tundeam. Prost, bineînţeles. La un moment dat îmi doream să lucrez să fac bănuţii mei. Aveam 17 ani şi îmi trebuiau mai mulţi bani. Îmi aduc aminte că am lucrat la Deva Mall la o cafenea şi am lucrat ca ospătar.

După ce s-a încheiat sezonul de vară, mă obişnuisem să am bănuţi în fiecare lună, iar apoi am lucrat la un solar. Înainte de toate astea, aveam un frate care avea o tipografie peste drum de noi şi la un moment dat rămăsese fără femeie de serviciu. Vreo trei-patru luni făceam curăţenie într-o tipografie. Aspiram pe jos, curăţam birourile, făceam tot felul de chestii. Nu era uşor, mai ales că ei lucrează acolo cu tot felul de soluţii chimice„, a povestit ea la emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Chiar dacă tatăl Lidiei şi-o dorea aproape, aceasta a ales să meargă la Bucureşti la facultate.

„În ultimul an de liceu toţi colegii de clasă ştiau unde vor face facultatea. Tati îşi dorea să ne ţină lângă el, aproape. Eu nu ştiam la ce facultate să mă duc. Tata îmi zicea să stau pe lângă casă. Una dintre surorile mele era deja în Bucureşti, lucra deja şi mi-a zis să vin şi eu. Stăteam în casă, sora-mea era la muncă, nu ştiam pe nimeni, iar într-o zi am intrat pe laptop şi am căutat locuri de muncă în Bucureşti. Aşa a făcut Dumnezeu ca în momentul în care am deschis îmi apare un job de bonă. Eu având antrenament, am zis că mă descurc. Dar da, am avut zile în care mă puneam să dorm flamandă. Nu am vrut să îi cer tatălui meu.
Mereu mi-a plăcut să fiu independentă şi puternică şi mă bucur că am reuşit asta„, a mai povestit ea la Wowbiz.

A fost o fată puternică şi independentă. Şi-a dorit să reuşească fără ajutor, chiar dacă a trecut prin momente grele, când nu avea ce să mănânce. Este o fire orgolioasă şi nu a vrut să îi arate tatălui ei că nu se descurcă așa cum şi-a imaginat.

Cum a ajuns vedetă Lidia Buble! Vezi cu ce l-a impresionat pe Adi Sînă 3

„După o lungă perioada de timp, după ce renunţasem la jobul de bonă, mă împrietenisem cu o altă fată şi mi-a spus că ea îşi doreşte foarte tare să devină cântăreaţă. Îmi tot povestea de Adi Sînă, nu ştiam cine e Adi Sînă. La un moment dat, mă întreabă foarte ironic, «Auzi, şi tu ştii să cânţi tot la fel de bine că şi colega ta?», iar eu i-am spus că mai cânt, dar doar în corul bisericii.

Apoi i-am fredonat o piesă de la Andra. Omul a încremenit pe scaun. Îmi zice că are o piesă în studio şi nu găseşte vocea potrivită. Era vorba de «Simţim la fel». Mi-a spus că au venit voci mari din ţara asta pentru piesa asta, dar nu a vrut să le dea piesa pentru că a simţit că nu e vocea potrivită. Îmi aduc aminte că urcasem în RATB şi începuse piesa. În momentul ăla am început să plâng, de panică. Mă gândeam dacă ascultă tati la radio, dacă o să mă certe tata, şi ce o să zică cei de la Deva? Îmi era frică de cei din comunitate, dacă o să mă judece şi ştiu că l-am sunat pe Adi că voiam să scoată piesa. De fiecare dată când vedeam că sună telefonul şi sunt ai mei mă gândeam că au aflat. A venit şi momentul adevărului şi i-am spus şi tatălui meu. El m-a întrebat dacă sunt mândră de ce am făcut, că am plecat din casa Domnului pentru lumea asta, iar apoi l-am întrebat dacă a ascultat mesajul piesei…
«E frumoasă piesa, dar nu e pentru tine lumea asta», mi-a spus el. Tata primea zilnic telefoane de la oamenii bisericii şi îi spuneau că mă vedeau la TV, iar ei consideră asta ca fiind păcat. Mă stresa foarte mult acest lucru, am ajuns să slăbesc mult”, a mai declarat cântăreaţa Lidia Buble.

Cum a ajuns vedetă Lidia Buble! Vezi cu ce l-a impresionat pe Adi Sînă 2

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies