Home Stiri Cum arăta Andreea Marin la 19 ani, când participa la Miss România

Cum arăta Andreea Marin la 19 ani, când participa la Miss România

autor Elena Yvette
1452 vizualizari

Andreea Marin apărea pe scena de la Miss România în calitate de concurentă acum mai bine de două decenii, într-o rochie scurtă, neagră, alături de alte persoane din showbizul românesc. Deși nu a câștigat marele premiul, participarea a fost un pas important în cariera sa.

Deși Andreea Marin a urcat și pe marile scene naționale a concursurilor de Miss, aparițiile ei în ținute sexy sunt mai puțin cunoscute publicului larg. La doar 19 ani și-a încercat norocul și la Miss România, în anul 1994, iar în câteva fotografii proaspăt scoase din arhivă, Zâna apare îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și mulată.

Alături de ea au mai concurat și alte vedete din showbizul românesc, cum ar fi Simona Pătruleasa sau Roberta Anastase – care a și luat marele premiu al concursului. Deși nu a urcat pe podium, aceasta a fost rampa de lansare a Andreei Marin, care și-a început la scurt timp cariera în televiziune.

cum-arata-andreea-marin-la-19-ani-cand-participa-la-miss-romania2

La puțin timp după încheierea concursului, vedeta a fost cooptată în echipa TVR Iași. Aceasta a fost rampa ei de lansare, ajungând după câțiva ani, în 1999, prezentatoarea show-ului Surprize, surprize, care a fost difuzat până în anul 2007 și care a avut 18 sezoane. Astfel, a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi.

Cu toate că s-a făcut remarcată în domeniul jurnalismului, Andreea Marin a absolvit Facultatea de Informatică. A fost căsătorită de trei ori, cu Cristian Gheorghiță (care este director al echipei de marketing de la Prima TV), cu Ștefan Bănică Junior (cu care are și o fetiță pe nume Violeta) și cu Tuncay Ozturk…

cum-arata-andreea-marin-la-19-ani-cand-participa-la-miss-romania1

Este președinte fondator al Fundației „Prețuiește viața”, proiect pe care îl coordonează și în prezent, care derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educație și jurnalism de calitate. În decembrie 2009 a lansat și o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluși.

Sursa foto: click.ro

Save

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies