HomeStiri Mondene Cum arată Flavia Mihășan în costum de baie după ce a născut

Cum arată Flavia Mihășan în costum de baie după ce a născut

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Cum-arata-Flavia-Mihasan-in-costum-de-baie-dupa-ce-a-nascut-1.jpeg

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume o fetiță. Frumoasa blondină a reușit să piardă mult în greutate.

Cum arata Flavia Mihasan in costum de baie dupa ce a nascut 1 in Stiri Mondene

Fosta asistentă TV de la ’Neatza cu Răzvan și Dani și-a recăpătat silueta care a consacrat-o și și-a anunțat fanii că a slăbit opt kilograme în tot acest timp din cele zece pe care le acumulase după sarcină. Frumoasa vedetă își petrece vacanța pe litoral în această perioadă, unde este însoțită de iubitul ei, Marius Moldovan, și fetița lor. Flavia Mihășan a dorit să le satisfacă fanilor curiozitatea de a afla cum anume a reușit să slăbească, așa că le-a dezvăluit secretul, atașând și prima fotografie în care este îmbrăcată în costum de baie, după ce a slăbit. „M-am îngrăşat zece kilograme în timpul sarcinii, am slăbit mâncând sănătos şi alăptând exclusiv aproape opt kilograme. Mai am două kilograme până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii şi gata. Asta pentru că mă întrebați cum am slăbit”, a scris Flavia Mihășan pe contul său de Instagram. La acea fotografie, tânăra mamă a strâns peste 16.200 de aprecieri și o mulțime de complimente, printre care și unul din partea Andrei Gheorghe, cunoscută publicului larg drept Cocuța, care este una dintre prietenele apropiate ale Flaviei. „Cea mai sexy mămică!”, i-a comentat aceasta.

Cum arata Flavia Mihasan in costum de baie dupa ce a nascut. 2 in Stiri Mondene

 

În urmă cu puțin timp, Flavia Mihășan a fost acuzată de unii internauți că promovează slăbitul rapid, nesănătos, dar aceasta le-a dat replică, precizând faptul că nu procedează astfel. „Eu nu promovez niciun slăbit rapid. Evident, fiecare corp e diferit, reacţionează diferit, însă ce putem face este să mâncăm sănătos chiar şi în timpul sarcinii. Sau nu”, a scris vedeta.

Blondina a vorbit în cadrul unui interviu și despre rolul de mamă, accentuând faptul că își mai dorește încă un copil. „Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună, pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc… poate nu trei. Doi îmi doresc sigur. M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber”, a declarat Flavia Mihășan…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed