HomeStiri Mondene Cum arată Loredana Groza în costum de baie la aproape 50 de ani! Atrage toate privirile

Cum arată Loredana Groza în costum de baie la aproape 50 de ani! Atrage toate privirile

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/08/Cum-arata-Loredana-Groza-in-costum-de-baie-la-aproape-50-de-ani-Atrage-toate-privirile-1.jpeg

Loredana Groza, ce are 49 de ani, s-a lăsat fotografiată recent în costum de baie pe litoral. Aceasta atrage toate privirile și cu siguranță nu își arată vârsta din buletin.

Cum arata Loredana Groza in costum de baie la aproape 50 de ani! Atrage toate privirile 1 in Stiri Mondene

Frumoasa cântăreață a încărcat pe conturile sale de socializare fotografii în care apare extrem de provocatoare în costume de baie care îi pun în evidență trupul ca de zeiță.

Aceasta a demonstrat încă o dată faptul că nu are inhibiții și se simte minunat în propria piele, indiferent de criticile celor care o acuză că ar fi abuzat de operațiile estetice.

Cum arata Loredana Groza in costum de baie la aproape 50 de ani! Atrage toate privirile 2 in Stiri Mondene

Artista este conștientă de atuurile fizice pe care le are și a pozat cu o atitudine ce emană încredere în sine și mult sex-appeal.

Corpul său este bine tonifiat, întrucât artista pune mare accent pe întreținere.

În urmă cu ceva timp, artista a vorbit despre intervențiile chirurgicale, precizând că nu o interesează părerile celor care o critică, ci, din contră, ea pune accent pe felul în care se simte.

Cum arata Loredana Groza in costum de baie la aproape 50 de ani! Atrage toate privirile 3 in Stiri Mondene

„Sincer, nu mă interesează şi îmi sunt indiferenți. Cei care te urmăresc şi scriu mesaje negative înseamnă că au ceva pentru tine, că le pasă şi ăsta e un compliment indirect”, a declarat Loredana Groza pentru Click!.

Aceasta consideră că în spatele fiecărei critici se află, de fapt, o admirație nerecunoscută de față cu toată lumea.

„E poate mai mult decât un simplu mesaj de la ei. Cel care îţi transmite un mesaj negativ, doar pentru faptul că şi-a vărsat oful, cumva te place mai mult decât vrea să recunoască”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed