Home Stiri Cum arată Magda Pălimariu cu puțin timp înainte de a naște!

Cum arată Magda Pălimariu cu puțin timp înainte de a naște!

autor Mirela
247 views 2 minute timp de citit
  • Magda Pălimariu urmează să nască peste o lună.
  • Aceasta este extrem de fericită și așteaptă întâlnirea cu sufletul la gură.
  • Aceasta s-a afișat cu burtica de gravidă.

Magda Pălimariu se bucură de ultimele săptămâni cu burtica de gravidă. Aceasta urmează să nască în luna august și este pe ultima sută de metri cu pregătirile.

De curând, aceasta a postat câteva fotografii de la munte, îmbrăcată în colanți și cu o bluză care îi lăsa la vedere burtica de gravidă, spre marea bucurie a fanilor ei.

Magda a vorbit deschis despre sarcină

„Așa cum îți spuneam și atunci, ne-am dorit amândoi foarte tare această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi. Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul!

Când o spui așa, îmi dau seama cât de norocoși suntem. (zâmbește) Viața ne oferă continuu surprize, astfel încât pot spune că au fost nouă luni pline de schimbări, trăiri noi, necunoscut și multe emoții. Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami. (zâmbește).

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri, le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii.”, a spus aceasta pentru viva.ro.

Prezentatoarea așteaptă momentul marii întâlniri cu sufletul la gură

„Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe. (râde) Dar gândul că, în curând, o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment, îmi dau putere să trec peste toate.

Am zile liniștite, în care încerc să mă focusez pe lucruri pozitive, să îmi găsesc diverse activități care să îmi distragă atenția de la ce nu este benefic acum pentru organismul meu, dar și perioade în care mi-e teamă să nu se întâmple ceva și, atunci, mai am momente de panică”, a mai spus aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies