HomeStiri Mondene Cum arătau Oana și Viorel Lis la prima lor întâlnire. Poza de acum 18 ani a fost făcută publică

Cum arătau Oana și Viorel Lis la prima lor întâlnire. Poza de acum 18 ani a fost făcută publică

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/cum-aratau-oana-si-viorel-lis-la-prima-lor-intalnire-poza-de-acum-18-ani-fost-facuta-publica.jpg

Oana și Viorel Lis au început să se vadă în urmă cu aproape două decenii. Cei doi arătau foarte diferit, dar erau la fel de îndrăgostiți unul de celălalt ca și în prezent.

cum-aratau-oana-si-viorel-lis-la-prima-lor-intalnire-poza-de-acum-18-ani-fost-facuta-publica

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Între cei doi este o diferență mare de vârstă, dar asta nu i-a împiedicat să se iubească precum doi adolescenți. Deși au mai avut și câteva neînțelegeri, Oana fiind bănuită de infidelitate, cei doi nu au ajuns la divorț nici acum, după aproape două decenii de când s-au cunoscut.

De curând, Viorel Lis a împlinit 74 de ani, iar Oana Lis a ținut să-l sărbătorească așa cum se cuvine. Pe lângă cadoul surpriză despre care femeia nu a vrut să dezvăluie nimic, aceasta i-a scris și pe Facebook un mesaj emoționat, în care mărturisește că fostul edil al capitalei i-a schimbat viața.

Ba mai mult, Oana Lis a atașat și o fotografie de la începutul relației lor, specificând că era una dintre primele lor întâlniri. Pe vremea aceea, nu era blondă, ci brunetă, iar soțul ei avea o barbă căruntă. Cei doi poartă haine elegante și par a se afla într-un local.

cum-aratau-oana-si-viorel-lis-la-prima-lor-intalnire-poza-de-acum-18-ani-fost-facuta-publica1

„La una din primele noastre întâlniri… anul 1999…. Doamne, prin câte am trecut împreună… dar I wouldn´t do it any other way… La mulți ani omului care mi-a schimbat viața… da’ și eu pe a lui”, a scris Oana Lis pe contul ei personal de Facebook în descrierea fotografiei…

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed