HomeStiri Mondene Cum au strălucit vedetele la Media Music Awards

Cum au strălucit vedetele la Media Music Awards

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 994 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/media-music-awards-eveniment-monden-8-1024x680.jpg

Media Music Awards este, în fiecare an, cel mai așteptat eveniment, atât de către vedete, cât și de către fanii acestora. 

media-music-awards-eveniment-monden-8-1024x680

Fanii au ocazia să își vadă artiștii preferați, ba chiar să câștige trofeul pentru cel mai înfocat fan, înmânat direct de către solistul favorit.

Vedetele feminine care au făcut senzație la eveniment au fost Alina Eremia și Irina Rimeș, care s-au aflat printre primii artiști ajunși la eveniment. Întrebată despre ținuta ei, Alina Eremia a declarat: „Media Music Awards-ul din seara aceasta, este unul special pentru mine. Am pregătit mai multe ținute, toate de la designeri români. Pentru ținuta de scenă am optat pentru un material holografic, care creează un efect spectaculos pe scenă”. 

Alina-Eremia-Media-Music-Awards

Bineînțeles, toate vedetele au purtat ținute spectaculoase, la fel ca în fiecare an. Printre ei, se numără și Liviu Teodorescu. Acesta a declarat: „Optez pentru ținute Young și fresh care sa îmi completeze personalitatea, nonculoarea de bază este Negru”…

Irina Rimeș a optat și ea pentru o ținută care să o caracterizeze perfect: „Pentru mine stilul completează muzica pe care o cant, iar împreună cu Olivia Stoica, stilista mea, am optat și de aceasta data pentru o rochie în zona Dolls kill, destul de îndrăzneață din latex negru cu alb pe care am cumpărat-o din UK”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed