Home Stiri Cum își menține Elena Ionescu silueta impecabilă? Vedeta vorbește despre ce o ajută să arate mereu bine

Cum își menține Elena Ionescu silueta impecabilă? Vedeta vorbește despre ce o ajută să arate mereu bine

autor Bodnar Anca
177 views 3 minute timp de citit
  • Elena Ionescu este o artistă iubită și apreciată, atât pentru talentul ei muzical, cât și pentru sfaturile utile pe care le dă fanilor ei
  • Vedeta are o siluetă de invidiat. Cum reușește aceasta să arate întotdeauna perfect?
  • Elena Ionescu are o relație frumoasă. Cum se înțelege bărbatul din viața ei cu copilul ei?

Elena Ionescu este o artistă extrem de talentată și apreciată, motiv pentru care este mereu în vizorul publicului.

Cei care o urmăresc o apreciază extrem de mult pentru talentul muzical, dar nu ezită nici să îi ceară sfaturi în ceea ce privește alimentația, având în vedere silueta ei de invidiat.

Cum reușește Elena Ionescu să își mențină silueta?

Vedeta a vorbit despre modul în care are grijă de corpul ei, deoarece de-a lungul timpului a primit nenumărate întrebări cu privire la acest subiect.

„Recunosc, am ținut și eu diete. Le-am încercat pe toate. Eram adolescentă, venisem în București și am dat iama în fast-food și m-am îngrășat foarte mult.

Am slăbit ulterior, pentru că m-am apucat de sală, dar totul era forțat. De aceea, asta cu a-mi impune să nu fac ceva este ca o pedeapsă pentru mine. Și a trebuit să găsesc un echilibru, pentru că iubesc mâncarea. Sunt gurmandă. Nu știu de unde, mama sau tata mi-au dat și mie treaba asta și am zis că trebuie să găsesc un echilibru. Și l-am găsit în mișcare. Mi-am luat o bandă acasă, pe care mă urc, când am timp și energie. Și, de obicei, la două-trei zile o accesez. Sunt fericită când ajunge mama la mine. Și atunci pot să mănânc sănătos și de calitate. În rest, ca toți ceilalți, mâncăm pe unde apucăm, cum apucăm. Dacă ne prinde ziua cu un sendviș, bine, dacă nu, mâncăm noaptea, când ajungem acasă. Asta să nu fim ipocriți și să spunem că mâncăm de toate. Adică, eu cel puțin consum de toate.”, a povestit Elena Ionescu.

Vedeta are o relație frumoasă cu un artist grec, Giorgos Athanasiadis. Vedeta spune despre acesta că este un bărbat calm, afectuos, care o face să se simtă mereu iubită și apreciată. Mai mult decât atât, Elena apreciază cel mai mult la acesta faptul că se înțelege bine cu cea mai importantă persoană din viața sa, baiețelul ei.

„Se înțeleg foarte bine, e un băiat înțelept, un om matur, iar cum eu am venit cu acest pachet, apreciez foarte mult că el este așa cum este, m-am bucurat că se înțelege atât de bine cu Răzvan, iar Răzvan ține foarte mult la el.

Lucrurile au venit cumva natural, nu a fost nimic forțat, mă bucur că s-a întâmplat așa. Deja locuim împreună, e o relație destul de serioasă. Noi ne cunoșteam de mai mult timp, însă niciunul parcă nu făcea pasul care trebuia, în direcția care trebuia. Dar piesa pe care am făcut-o împreună, cumva, ne-a apropiat, într-un moment în care și eu eram singură, și el era singur.

Și am încercat și am spus: «Hai să ne dăm o șansă!». A existat o compatibilitate din primul moment în care ne-am văzut. Dar piesa și faptul că am lucrat împreună ne-au făcut să ne apropiem și mai mult.”, a mai povestit Elena Ionescu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies