HomeStiri Cum îţi dai seama că trăieşti în dimensiunea a 5-a

Cum îţi dai seama că trăieşti în dimensiunea a 5-a

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 4 minute timp de citit

Ce înseamnă dimensiunea a 5-a?

“Dimensiunile nu sunt locuri, ci niveluri de conştientizare care vibrează pe o anumită frecvenţă. Cu cât vibrăm mai sus, cu atât putem experimenta mai multe dimensiuni la nivel conştient.”  (Liara Covert)

dimensiunea-a-5-a

Când începem să creştem în vibraţie şi frecvenţă, suntem capabili să accesăm dimensiunea a 5-a dintr-o perspectivă mai înalta, mai uşor decât cei care vibrează la o viteză mai joasă.

Un lucru important de realizat este că aceia ce conduc calea în revoluţia conştientizării vor experimenta dimensiunea a 5-a ca realitate a conştiinţei înaintea multora.

Poate că ai simţit un impuls spiritual puternic în ulimul timp, unul pe care nu îl poţi nega sau de care nu poţi scăpa chiar dacă vrei. Este foarte probabil că eşti un deschizător de drumuri pentru a cincea dimensiune, ca nivel de conştientizare adus pe Pământ.

7 semne că începi să trăiești în dimensiunea a 5-a

  1. Energia negativă se dispersează

Cu toții suntem aici, pe Pământ, pentru a îndeplini o misiune și a învăța o lecție importantă. În acest moment vei învăța cum să scapi de negativitate și de conștiința încărcată. Este singurul mod prin care poți intra în dimensiunea a 5-a, dimensiuni pline de iubire, încredere și fericire. Tu trebuie să fii o rezolvare a problemelor, un mijlocitor între două elemente contradictorii. Este foarte important să folosești în favoarea ta amintirile din trecut. Este vorba despre adevărata alchimie.

2.  Te vei confrunta cu experiențe sincronizate inexplicabil

Astfel de experiențe se vor datora Universului, care îți va „vorbi” în mod constant. Ți se va părea că te afli într-o călătorie miraculoasă, într-o lume magică, unde orice este posibil. Legile Universului nu pot fi destrămate, iar ceea ce ți se părea cândva ireal, acum îți va părea banal. Ceea ce ți se părea imposibil, acum este real. Vei putea da răspunsuri, despre a căror existență nici măcar nu aveai habar și asta pentru că orchestra interioară este cea care ține isonul. Atunci când cel de-al treilea ochi este complet deschis, vei putea vedea lumea în dimensiunile 3, 4 sau 5. Este posibil să vezi lumini, contururi sau siluete. Nu trebuie să îți fie teamă.

3. Poți accesa puterile miraculoase ale organismului tău

Cum timpul și spațiu sunt iluzorii și ești făcut din aceeași materie ca orice lucru de pe Pământ, adică din energie, poți simți cele mai uimitoare sentimente. Cu multă răbdare și practică, vei realiza că Dumnezeu îți oferă șansa de a conștientiza puterea organismului tău. Asta înseamnă că orice îți poți imagina se poate transforma în realitate.

4. Te vei simți ghidat de divinitate

În momentul în care gândul se află în liniște, vei putea auzi vocea divinității care îţi transmite ce ai de făcut. Te vei conecta atât de bine cu aceste energii, încât problemele își vor găsi imediat soluția. Conștientizarea celui de-al treilea ochi este începutul. Acolo stau bazele concentrării și iluminării interioare.

5. Timpul pare mai fluid, etern și iluzoriu

Viaţa ţi se va părea mai liniştită şi mai frumoasă, deoarece momentele grele ale vieţii vor fi transparente în faţa ochilor tăi. Nu vei mai rămâne cu sentimentul de ranchiună sau ură şi nu îi vei mai judeca pe cei din jurul tău. Orice era negativ înainte se transformă în pozitivism, în iubire şi lumină. Două săptămâni în dimensiunea a treia pot părea o lună în cea de-a cincea.

6. Lumea devine mai frumoasă

Totul în jur va părea mai frumos și vei vedea un spectru mai larg al experiențelor. Atunci când intervine emoția, totul în jur se schimbă, vei putea să auzi sunete divine, nemaiîntâlnite până atunci. În interiorul tău va cânta mereu o orchestră, umplându-ți sufletul de fericire. Toți cei din jur te vor asculta cu ușurință atunci când ai ceva de spus și vei interrelaționa mai ușor cu cei aflați deja în dimensiunea a cincea…

7. Viața de zi cu zi ți se pare mai luminoasă, iubitoare și mai iluminată

Dimensiunea a 5-a se concretizează într-o restructurare a ADN-ului. Este ca și cum mintea și trupul încep să funcționeze ca unul singur. Dacă vei începe să meditezi, îți vei atinge și alte laturi ale gândirii. Pare că ești deschis la nou în orice moment, iar iluminarea interioară va deschide căile către adevărata iubire și recunoștință..

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed