HomeStiri Mondene Cum ne avertizează Universul – 11 dintre cele mai frecvente semne

Cum ne avertizează Universul – 11 dintre cele mai frecvente semne

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Cum-ne-avertizează-Universul in Stiri Mondene

Universul ne ghidează în permanență, iar acest lucru este din ce în ce mai evident, oricât de mult am încerca să negăm acest fapt.

Divinitatea ne stă la dispoziție și ne oferă diverse semne, este nevoie doar de puțină atenție din partea noastră spre a le putea observa.

Universul este cel care ne oferă tot ceea ce primim, chiar și obstacolele care apar au rolul lor – acela de a ne redirecționa spre calea cea bună.

Deși avem tendința să credem că există o legătură clară cu religia, nu este deloc așa, nu este obligatoriu să fii o persoană credincioasă pentru a putea vedea aceste semne sau a putea descifra mesajele transmise.

Divinitatea este prezentă pretutindeni și ne poate „vorbi” prin orice mijloc – fie prin cifre, fie prin vorbe auzite, melodii etc. Iar toate acestea au ca scop atenționarea, îndreptarea spre calea ta, astfel că Universul te „ceartă”, și încearcă să te îndrume, asemenea unui părinte.

Iată care sunt cele mai frecvente 11 semne prin care Universul ne „vorbește”:

 1. Întârzieri intervenite în mod neașteptat – rămâi blocat în trafic, pierzi avionul, autobuzul etc. Ai tendința să crezi că ești ghinionist și că planurile ți-au fost date peste cap, însă, de fapt, tu nu trebuia să ajungi în acel loc, spre binele tău.
 2. Ai o senzație ciudată, localizată în zona abdominală – poate fi legată de gândurile pe care le ai în acel moment sau de planurile pe care ți le-ai făcut, dar la care se recomandă să renunți.
 3. Pierzi frecvent lucruri – având drept scop sporirea atenției pe care ar trebui să o acorzi, trezirea ta la realitate, pentru a avea mai multă grijă de tine.
 4. Certuri dese cu o anumită persoană sau cu mai multe – trebuie să acorzi importanță motivelor care provoacă aceste neînțelegeri.
 5. Dezechilibre legate de somn – gânduri care te împiedică să te odihnești, îți faci diverse scenarii și îți pui nenumărate întrebări.
 6. Îmbolnăviri constante – poate că boala încearcă să te țină în loc, să nu mai faci anumite lucruri.
 7. Pari din ce în ce mai aiurită, „cu capul în nori” – te împiedici, îți cad frecvent lucruri din mână.
 8. Trăiești în permanență sentimentul de anxietate – ai aproape tot timpul senzația că se va întâmpla ceva rău.
 9. Ești pesimistă, ai o gândire negativă aproape întotdeauna – nu reușești să vezi partea pozitivă a lucrurilor.
 10. Accidente de tot felul, fizice sau emoționale – un accident rutier, de exemplu, care te ține la pat, este un semn clar că schimbarea ar trebui să fie una radicală, că drumul pe care l-ai ales este unul greșit.
 11. Ești supusă mereu probelor de tot felul – îți apar în cale diverse bariere, tocmai pentru a te împiedica să continui să faci anumite lucruri, ar trebui să le acorzi atenție maximă.

Ce este de făcut?

Dacă te regăsești în tabloul de mai sus și te confrunți cu astfel de semne, este timpul să te gândești dacă nu cumva Universul se opune planurilor tale, de a te opri din anumite acțiuni pe care le întreprinzi, totul spre binele tău. Analizează cu atenție situația și schimbă ceea ce este de schimbat.

Sfaturi:

– Ascultă-ți intuiția, evaluează-ți sentimentele provocate de acțiunile tale.

– Apelează la rugăciune, pentru  a primi cât mai multe semne care să te îndrume și răspunsuri cât mai clare la întrebările tale.

– Petrece timp cu tine, acordă timp și atenție nevoilor tale.

– Râzi și tratează cu umor chiar și lucrurile mai puțin plăcute.

– Meditează…

Tu și Universul sunteți un tot, aceasta este o certitudine – nu puteți exista unul fără celălalt. Ascultă-i cu desăvârșire sfaturile și urmează drumul pe care ți-l arată, nu încape îndoială că acesta știe cel mai bine unde, când și de ce ar trebui să fii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed