HomeStiri Mondene Cum reușește Ami să fie atât de sexy în costumul de baie?

Cum reușește Ami să fie atât de sexy în costumul de baie?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Cum-reușește-Ami-să-fie-atât-de-sexy-în-costumul-de-baie.jpg

Pentru că se apropie vara, toate femeile au început să ia măsuri și să aibă din ce în ce mai mare grijă de corpurile lor. Mereu asociem vara cu plaja și de aceea trebuie să facem mult sport și să mâncăm sănătos pentru a arăta bine în orice costum de baie. Pare că Ami are o rețetă pentru acest lucru și a decis să o împărtășească și cu noi.

Cum reușește Ami să fie atât de sexy în costumul de baie

„Sunt prezentă în sala de fitness de trei, patru ori pe săptămână, iar asta mă ajută la un tonus bun. Nu dețin secretul frumuseții sau unui ten perfect, dar am grijă să îl întrețin prin câteva reguli de la care nu mă abat. În primul rând, am grijă să folosesc produsele create special pentru tipul meu de piele. Demachierea și hidratarea sunt esențiale pentru mine, iar pentru a avea un ten mai fin și luminos folosesc uleiuri de cocos, argan sau migdale”, a declarat cântăreața…

Ami are timp și de alte lucruri și este mai mereu prezentă și la studioul de înregistrare. Cântăreața a devenit cunoscută datorită piesei „Trumpet Lights” ce a fost lansată în vara anului 2012 și a avut un real succes pentru o lungă perioadă.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed