Home Stiri Mondene Cum a reusit Andra sa slabeasca dupa nastere

Cum a reusit Andra sa slabeasca dupa nastere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 813 views
andra-bun1-1024x848

În timpul sarcinii, orice femeie este predispusă să acumuleze rapid kilograme, însă la fel de repede își dorește și să scape de ele. Andra vorbește despre sarcina ei și modul în care a reușit să slăbească după naștere.

andra-bun1-1024x848

Artista, una dintre cele mai iubite cântărețe din România, formează un cuplu stabil cu prezentatorul Cătălin Măruță, cu care are și doi copii, pe Eva și David. Așa cum este normal în cazul tuturor femeilor, și Andra a acumulat câteva kilograme în timpul celor două sarcini, reușind, într-un final, să scape de ele.

Andra a scăpat de 15 kg după numai câteva luni de la cea de-a doua naștere: “Cea mai bună dietă este, pur și simplu, normalitatea… Eu am mai spus şi susţin în continuare că nu cred în regimurile drastice sau concepute după un plan riguros. Nu mă reprezintă şi nici nu mi se par sănătoase. Sunt atentă la ceea ce mănânc. După o sarcină, cred că lucrurile se cam refac de la sine. Pe mine metabolismul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraş greu şi atunci când totuşi pun ceva kilograme, reuşesc să scap de ele printr-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoinţă decât eforturi chinuitoare. Am supravegheat un pic meniul şi stilul de viaţă, nimic altceva. Spre deosebire de alte femei, care ţin regimuri draconice după ce nasc, la mine n-a fost nevoie. În plus, eu fac şi foarte multă mişcare, nu neapărat la sală, dar dansez foarte mult, merg pe jos…” a declarat artista.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed