Home Stiri Cum s-au tratat vedetele de acnee? Uite care sunt secretele lor!

Cum s-au tratat vedetele de acnee? Uite care sunt secretele lor!

autor Elena Yvette
966 vizualizari

Acneea nu ţine cont de statutul social. Şi vedetele au avut această problema păcătoasă, şi au mărturisit prin ce au trecut din cauza acesteia. Multe dintre vedete încă mai suferă din cauza asta, dar unele s-au transformat spectaculos.

Dana Săvuică

Dana Savuica

„Toată viaţă am suferit că am un ten acneic şi sensibil”
Dana Săvuică a ales ca tratament pentru acnee, juvenarea facială: „Îţi ia sânge, îl introduce într-un aparat în care se amestecă cu un cocktail de vitamine, plus acid hialuronic, absolut tot ceea ce este nevoie pentru regenerarea celulelor din dermă. Practic se face o plasmă şi se reintroduce prin injectare cu nişte ace foarte foarte subţiri, mai subţiri decât cele de la acupunctură. Se introduc uşor în piele, în zona feţei, unde porii sunt dilataţi, pe gât, pe piept, la cot, la mâini, la genunchi, peste tot pe unde apar ridurile. Tratamentul cere trei şedinţe, dar eu am făcut doar una”.

Raluka

Raluka

Raluka a avut probleme mari cu tenul. Cântăreaţa s-a luptat cu acneea mai bine de zece ani. Se pare că Raluka le-a dat de cap coşurilor, dar nu în totalitate. Pe faţă i-au rămas semne destul de vizibile. Pentru asta, cântăreaţa a apelat la tratamente cu laser, singurele care pot îndepărta astfel de găuri rămase pe faţă după vindecarea coşurilor.

Ruby

Ruby

„Am mare grijă de tenul meu, nu dorm machiată niciodată. Atunci când îmi apare câte un coş, pun pastă de dinţi pe el”, a declarat Ruby.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu

„Prima dată am încercat să mă tratez singură acasă, evoluţia însă a fost nefastă, s-au înmulţit mai rău. Am început să rup bubiţele şi am rămas cu semne pe faţă. O singură bubă îmi trecea după o săptămână, cam zece zile. În primele două zile nu m-am speriat, dar după aceea am constatat că s-a întâmplat ceva dramatic. Mi-am făcut poze la ele pentru că nu îmi venea să cred. Trimiteam la medicii pe care îi cunosc. Jumătate din faţă se umflase foarte tare. Efectiv m-am deformat. Soţul meu era şocat. M-a lăsat OK într-un weekend şi, când s-a întors, m-a găsit plină de bube”.

Nicoleta spune că s-a tratat cu apă de argint coloidal: „Am şi băut, dar mi-am tamponat şi faţa cu soluţia respectivă”.

Oana Ioniţă

Oana Ionita

„Nu am scăpat de problema cu tenul, încă mai am. Şi o să le am mereu, toată viaţa. M-am obişnuit cu ideea asta şi sunt foarte fericită, nu am o problemă. Mai ascund bubiţele cu ajutorul machiajului şi al bretonului”, a declarat Oana Ioniţă.

Elena Ionescu

Elena Ionescu

Fosta componentă a trupei Mandinga, Elena Ionescu, a trăit mulţi ani o adevărată dramă din cauza acneei. Totul a pornit de la un stafilococ pe care l-a tratat cu antibiotic. Problemele Elenei nu s-au oprit aici, ea a rămas cu urme inestetice pe faţă, iar pentru asta a făcut tratament cu laser.

Iulia Albu

Iulia Albu

„Totul ţine de o alimentaţie sănătoasă şi de o hidratare corespunzătoare. De asemenea, somnul contează foarte mult, iar dacă avem grijă de toate aceste aspecte, lucrurile se aşază natural, fără intervenţii exterioare traumatizante pentru ten şi care au efect strict temporar. Am apelat la un nutriţionist şi la un dermatolog care mi-a creat un stil de viaţă sănătos, cu minimum cinci ore de somn pe noapte şi o alimentaţie echilibrată. Folosesc o cremă hidratantă, însă nu mă bazez pe creme când vine vorba despre astfel de probleme’’, a declarat Iulia Albu.

Andreea Spătaru

Andreea Spatar

Andreea Spătaru a avut probleme mari cu tenul pe care nu le-a recunoscut niciodată, dar dovada sunt aceste fotografii în care pe faţa Andreei se văd multe coşuri…

„Nu am acnee. Am avut varicelă. Din fericire, doar eu am făcut, nici fiica mea şi niciun apropiat nu a luat de la mine. De aceea am avut reacţia aceea pe ten. Am făcut tratament, iar acum tenul meu începe să-şi revină”, a declarat Andreea Spătaru.

 

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies