Home Stiri Cum s-a prezentat Lora la un eveniment monden

Cum s-a prezentat Lora la un eveniment monden

autor Elena Yvette
608 views 2 minute timp de citit

Artista are norocul de a petrece foarte mult timp în compania managerului ei și datorită meseriei pe care o au, pe lângă relația frumoasă care îi unește. Cei doi au decis că nu e cazul să se grăbească și să facă nunta, ci e mai bine să lase lucrurile în ritmul lor.

Lora-720x506

„Și anul viitor mai e un plan cu nunta. Am amânat-o pentru că nu avem când și nu e o glumă. Noi ne simțim deja căsătoriți, nu ne grăbim nicăieri, suntem amândoi căsătoriți cu meseria asta. Este o carieră care ne stoarce de puteri, de timp, de energie, ne place foarte mult, nu ne plângem și cumva va trebui să ne găsim timp și pentru o viață de cuplu mai normală”,  a mărturisit cântăreața.

Lora a primit de la iubitul ei două inele

Drept dovadă a iubirii pe care și-o poartă stau cele două inele pe care le-a primit cântăreața de la iubitul ei.

lora_cover_1_82747700

„Am primit două inele: unul cu o cerere frumoasă, într-o peșteră și altul de 8 martie. Acesta e al doilea inel. Primul îmi era mare, acesta e perfect și l-am primit și pentru că am fost în vacanță în Maldive și asta era culoarea apei, cumva să îmi amintesc de albastrul acela superb al oceanului’’, a spus Lora…

Miercuri seara, Lora a participat la un eveniment important, la inaugurarea unui showroom, unde i-au căzut cu tronc câteva turbane pe care cu siguranță le va folosi la următoarele ei concerte. În cadrul aceluiași eveniment, Lora a ales să poarte două genți, renunțând la clasica geantă. „Sunt gentuțe în miniatură, pe care le-am atașat de cordonul de la haină, există și o curea de unde le-am extras, dar le-am folosit așa. Mi se pare cool chestia asta. Ce ascund în ele? Ce e important: bani, un ruj, niște mostre de parfum și un eyeliner. Și pentru că nu sunt machiată, nu am fond de ten, am doar puțin ruj și eyeliner, am un unguent în cazul în care mi se irită pielea, dacă îmi apare o bubiță. Este un unguent cu antibiotic care mă scapă de orice problemă”, ne-a dezvăluit ea micul secret legat de întreținerea tenului.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies