HomeStiri Mondene Cum s-a vindecat Ben Stiller de cancer cu ajutorul unui test controversat? „Mă simt grozav acum, dar am fost cu adevărat norocos!”

Cum s-a vindecat Ben Stiller de cancer cu ajutorul unui test controversat? „Mă simt grozav acum, dar am fost cu adevărat norocos!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-6-1.jpg

Actorul american Ben Stiller a mărturisit că se află acum în viață datorită unui test care l-a ajutat să descopere că suferă de cancer și să trateze boala la timp.

646x404 (6)

În urmă cu doi ani, actorul a fost diagnosticat cu cancer și mărturisește că se declară norocos pentru că a reușit să se vindece. „Este o lume cu totul nouă, deci trebuie să te reeduci pentru a te putea adapta. Pentru mine a însemnat să învăţ care îmi sunt opţiunile“, a explicat actorul, care a ascultat recomandarea medicilor şi şi-a eliminat prostata.

„Mă simt grozav acum. Am fost cu adevărat norocos pentru că tratamentul meu a constat într-o singură intervenţie chirurgicală“, a mai precizat Stiller.

„Când mi s-a pus întrebarea: «Vrei să trăieşti sau vrei să te asiguri că viaţa ta sexuală este cea mai bună?», am optat pentru a scăpa de cancer şi a vedea ce se întâmplă ulterior şi, din fericire, totul este bine.“

Ben Stiller a spus că testul Prostate-Specific Antigen (PSA), prin care se măsoară nivelul proteinelor şi prin care poate fi identificat cancerul de prostată, l-a ajutat foarte mult…

„Nu ştiu dacă aş fi avut un tratament la fel de uşor şi dacă prognosticul ar fi fost la fel de bun dacă nu îmi făceam testul. Cel mai bun şi cel mai important pas pentru orice bărbat este să discute cu medicul dacă face sau nu testul. Este o decizie personală“, a mărturisit starul.

Sursa foto: Getty Images

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed