HomeStiri Mondene Cum să ai de partea ta karma pozitivă

Cum să ai de partea ta karma pozitivă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Cum-să-ai-de-partea-ta-karma-pozitivă.jpg

De cele mai multe ori, secretul fericirii adevărate constă în lucrurile mici, în momentele de pace interioară și în cele de bunătate. Cu ajutorul unor trucuri simple, poți atrage karma pozitivă de partea ta. Astfel, viața ta va fi una cu adevărat fericită.

Când ieși pe ușă, dimineața, nu uita să zâmbești. Fă asta în fiecare zi. Zâmbește la chioșc, zâmbește când stai la o coadă, zâmbește mereu!

Zâmbește atunci când cel pe care l-ai lăsat să treacă în față, în trafic, îți mulțumește. Totuși, chiar dacă nu o face, zâmbește-i oricum.

Strecoară în buzunarul persoanei iubite un bilețel amuzant sau plin de iubire. Îi vei face ziua mai frumoasă.

Desenează o față zâmbitoare pe nota de plată atunci când lași un bacșiș generos.

În fiecare lună, contactează un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult sau cu care ai pierdut legătura. Karma și starea de spirit vor fi imediat schimbate în urma reluării legăturii cu un prieten vechi.

O idee bună este să-i oferi mamei tale sau bunicii o zi la SPA. Dacă nu îți permiți ceva foarte scump, cumpără un voucher de reducere.

Fă unei persoane necunoscute un compliment, fără motiv. Chiar dacă toată lumea obișnuiește să fie răutăcioasă și rece, tu încearcă să fii bun și să faci și străinii să zâmbească. Astfel, tu te vei îmbogăți karmic.

Ține ușa scării chiar și pentru vecinii pe care nu îi cunoști sau nu i-ai văzut niciodată.

Oferă-te să stai cu copiii sau cu animalele prietenilor tăi, pentru a putea pleca în vacanța pe care o așteaptă de multă vreme.

Rezistă tentației de a claxona astăzi pe cineva. Dacă simți că cedezi, ascultă muzică dată mai tare.

Lasă pe cineva să treacă în fața ta la coadă, chiar dacă are mai multe produse ca tine. Îi vei face ziua mai bună…

Fă-i prietenei tale prăjitura ei preferată, cu ajutorul unei rețete de pe internet. Trimite-i prăjitura la muncă, prin curier. O vei impresiona.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed