HomeStiri Cum să mănânci corect în funcție de forma corpului

Cum să mănânci corect în funcție de forma corpului

autor Elena Yvette
893 views 1 minute timp de citit

Corpul tău depozitează grăsimile în mod diferit față de altele, astfel că, de cele mai multe ori, vorbim de conformații diferite: măr, pară, piramidă inversată sau clepsidră.

Cum să mănânci corect în funcție de forma corpului

Organismul se va adapta extraordinar de repede la un plan de alimentație construit în funcție de conformația corpului. În plus, nivelul de energie se va îmbunătăți, iar kilogramele în plus vor dispărea mai repede. Iată cum!

 Cum să mănânci corect în funcție de forma corpului: măr

Acest tip de conformație tinde să acumuleze o mare parte din greutate în jurul taliei, în timp ce picioarele și brațele sunt destul de subțiri.

În general, persoanele cu acest tip de conformație se confruntă cu pofte (alimente bogate în zahăr, sucuri acidulate, cofeină etc.) în timpul dimineții sau după prânz și le lipsește energia. Ele trebuie să fie foarte atente la nivelul de insulină, iar kilogramele se vor topi odată ce vor echilibra nivelul zahărului din sânge.

Alimente recomandate: Consumă proteine curate (pui, carne de vită slabă, carne de porc, pește), grăsimi sănătoase (ouă, avocado, nuci, semințe, unt de nuci, ulei de cocos, ulei de măsline, brânză). Include, de asemenea, multe verdețuri (spanac, varză, salată etc).

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..