Home Stiri Cum să ne regăsim pe noi înșine cu ajutorul Sinelui Superior

Cum să ne regăsim pe noi înșine cu ajutorul Sinelui Superior

autor Elena Yvette
307 vizualizari
loading...

Cea mai profundă latură a personalității noastre, ce asigură legătura cu divinitatea și cu tot ceea ce înseamnă cunoașterea spirituală, este reprezentată de Sinele Superior. Această entitate ne ghidează pașii și ne transmite mesaje subtile de vindecare și iubire, daca reușim să stabilim o conexiune durabilă.

Sinele Superior
Cum acționează Sinele Superior?

În viața noastră suntem bombardați cu informații, sentimente, trăim emoții intense și ne alimentăm ego-ul cu fapte mai mult sau mai puțin pozitive. Putem vorbi despre Sinele Superior ca fiind varianta noastră perfectă și neatinsă de ego, de tentații, de sentimente negative. Este o entitate înțeleaptă și evoluată care are rolul de a ne ghida spre atingerea spiritualității ideale.
Fiecare dintre noi are un Sine Superior care ne însoțește, iar totalitatea entităților din univers formează o rețea complexă, o comunitate de suflete perfecte , ˝îngeri păzitori˝ care veghează faptele oamenilor și le transmit mesaje complexe pentru a le indica o cale către spiritualitate.
Sinele Superior nu controlează doar câmpul energetic sau aura, influențează și modul nostru de a gândi și ne pune la dispoziție cunoștințe utile din întreaga ˝bază de date˝ a tuturor entităților superioare din Univers.

Cum putem intra în legătură cu Sinele Superior?

În continuare aveți la dispoziție șapte modalități dintre cele mai recomandate pentru a realiza o conexiune cu Sinele Superior și a beneficia de înțelepciunea pe care o transmite.
1. Ascultarea gândurilor proprii
În agitația vieții de zi cu zi este o adevarată provocare de a găsi timpul necesar pentru a face exerciții de meditație, de relaxare profundă a minții și de a acorda atenție doar propriilor gânduri care izvorăsc din adâncul ființei.
Îndepărtarea surselor de distragere a atenției (telefon, rețele de socializare, computer etc.) este benefică pentru a realiza o introspecție în propria minte. Aceasta este modalitatea de a intra în legătură cu Sinele Superior. Atunci când se echilibrează energia și se instalează liniștea profundă, mintea nu mai lucrează intensiv și permite gândurilor pozitive și înțelepte să vă inspire – astfel se descoperă Sinele Superior.
2. Conștientizarea fizică a Sinelui Superior
Asemenea ˝îngerului păzitor˝, Sinele se găsește în jurul nostru deoarece ne protejează ca o pelerină invizibilă și poate fi observat fizic deasupra umerilor. Odată ce corpul fizic intră în legătură cu acesta, în mod conștient va fi înconjurat de un câmp de lumină ce permite accesul la înțelepciunea cosmică.
Se poate spune că Sinele ghidează acțiunile noastre precum un regizor și influențează acțiunile noastre sau ne plasează în diverse ipostaze numite experiențe de viață care ne modelează personalitatea și ne arată consecințele acțiunilor noastre pentru a putea învăța din ele. Atunci cand corpul fizic face un schimb de roluri cu Sinele Superior în viața de zi cu zi, se poate considera că există o conexiune puternică.
3. Respectarea unui program de meditație
Sinele Superior își face simțită prezența de cele mai multe ori prin transmiterea de mesaje către conștiința noastră. Pentru a recepționa mesajul corect este necesar ca aceasta să fie conectată cu Universul.
Practica spirituală cea mai la îndemână pentru a obține o minte relaxată este meditația. Aceasta trebuie practicată la aceeași oră zilnic, deoarece Sinele Superior încearcă să comunice în momentele optime când puteți beneficia de toată energia pozitivă din Univers.
4. Găsirea unei metode de a primi răspunsuri prin testarea reacțiilor fizice
Sunt momente în viața noastră în care trebuie să luăm decizii rapid sau ne macină întrebări la care dorim un răspuns imediat pentru a nu mai ocupa mintea cu subiectul respectiv.
O metodă rapidă este autotestarea musculară prin alăturarea degetelor de la mâini. În această poziție, gândiți-vă la întrebarea de la care doriți răspuns din partea Sinelui Superior. Apoi încercați să desprindeți degetele. Dacă nu puteți să le desprindeți, răspunsul la întrebare este ˝Da˝. Dacă le desprindeți ușor, răspunsul este ˝Nu˝.
5. Realizarea unei schimbări majore în viață
Este nevoie de mult curaj pentru a face schimbări importante în viață, iar o minte limpede și relaxată ajută în deblocarea canalelor energetice de comunicare cu Sinele Superior pentru a primi îndrumări pe noul drum.
Suntem obișnuiți să deținem mereu controlul, ne consumăm energia pentru a anticipa următorul pas, ne simțim în siguranță dacă știm ce se va întâmpla în viitor, însă căutarea resurselor pentru a avea aceste cunoștințe ne consumă energia și ne îndepărtează de adevărata noastră personalitate. Este bine să ascultăm mesajele Sinelui Superior și să lăsăm înțelepciunea cosmică să ne ghideze fiecare pas, fără a ști dinainte rezultatul. Aceasta presupune să trăim în prezent și să explorăm fiecare experiență în profunzimea sa pentru a crea legătura cu Universul.
6. Influența Lunii
În Antichitate, oamenii acordau o mare importanță fazelor Lunii, deoarece acestea erau pe post de calendar și ceas, pe baza lor își desfășurau activitățile. În prezent, alinierea acțiunilor noastre după fazele Lunii permite organismului să se echilibreze deoarece urmează ciclul natural din Univers și va ajunge să se conecteze cu Sinele Superior mai ușor.
7. Relaxarea permite comunicarea
Cel mai important moment în procesul de conectare cu Sinele Superior este eliberarea minții de emoțiile și gândurile negative acumulate peste zi, deoarece acestea ne pot destabiliza. Este bine să fiți deschiși la experiența conectării cu entitatea spirituală, să aveți încredere și să eliminați frica pentru a lăsa să pătrundă energia cosmică vindecătoare.
Practicați meditația și tehnicile de relaxare profundă în orice moment al vieții și păstrați-vă detașarea!
Odată cu intrarea în legătură cu Sinele Superior, veți privi situațiile de viață cu optimism, nu veți mai fi copleșiți de necazuri și, mai mult, veți primi soluții pentru problemele care vă macină. Totul este să simțiți prezența Sinelui, să acceptați influența pe care o are și să fiți mereu deschiși către oportunitățile pe care vi le arată Universul…

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies