Cum să-ți îmbunătățești vederea prin aprinderea chakrei a șasea

293

Ajna, chackra a șasea, de culoare indigo, se află în zona frunții și guvernează vederea și darul clarviziunii. Deși ignorată uneori prin suprasolicitare și nefolosirea imaginației timp îndelungat, ea se manifestă latent. Astfel, prin stingerea treptată poate duce la dezechilibre majore în organism, cum ar fi coșmarurile, slăbiciune, lipsă de discernământ, teama de socializare.

Cum sa-ti imbunatatesti vederea prin aprinderea chakrei a sasea

Ce este clarviziunea ?

Am adus în discuție darul clarviziunii pentru că aceasta se manifestă în fiecare om. O putem numi intuiție sau imaginație bogată. Cert este că imaginea, în cazul clarviziunii este mai clară ca cea dintr-un vis, și spre deosebire de acesta, oamenii înzestrați pot vedea cu ochii minții lucruri care s-au întâmplat cu adevărat în trecut, prezent sau viitor. Dovada este vie. Am auzit povești reale ale unor persoane care, în ciuda faptului că sunt orbi complet, pot vedea lucruri străine celor care nu sunt familiarizați cu acest dar. Energia preluată de ochii minții în acest caz secătuiește abilitatea ochiului uman de a vedea.

După cum spuneam, dezechilibrele Ajnei se răspândesc în întregul corp. Prin vise, creierul nostru se eliberează de gânduri latente, pe care poate nu le-am rosti în viața reală. Viața spirituală se transformă în coșmar, subiectul fiind des măcinat în somn de coșmaruri sau chiar lipsa viselor.

Vestea bună este că chackra a șasea poate fi vindecată prin meditație în natură și efectuarea unor exerciții de imaginașie, prin care relaxăm psihicul și îl punem în echilibru cu dorințele noastre…

Numai prin perseverență se poate activa lumina indigo stinsă a chackrei a șasea, cei care abandonează procesul nu vor avea nicio șansă în a redobândi legătura și controlul  asupra ființei interioare.