Home Stiri Cum se înțeleg Alina Pușcaș și Pepe? Cei doi prezintă împreună o emisiune, și acum vorbesc și despre relația dintre ei

Cum se înțeleg Alina Pușcaș și Pepe? Cei doi prezintă împreună o emisiune, și acum vorbesc și despre relația dintre ei

autor Bodnar Anca
292 views 3 minute timp de citit
  • Cum se înțeleg Alina Pușcaș și Pepe?

  • Doar colegi în emisiune sau și prieteni?

Alina Pușcaș și Pepe au devenit colegi de emisiune, amândoi fiind acum prezentatori ai celebrei emisiuni „Te cunosc de undeva”.

Cei doi au mai interacționat fix în același mediu, Pepe fiind concurent al emisiunii în sezoanele trecute, atunci când Alina Pușcaș era prezentatoare alături de Cosmin Seleși.

Cum se înțeleg cei doi prezentatori?

După ce s-au încheiat filmările primului sezon pe care l-au prezentat împreună, cei doi au vorbit despre relația frumoasă de prietenie pe care o au.

Alina Pușcaș a menționat faptul că i-a fost foarte greu să accepte această schimbare, însă se simte norocoasă că Pepe a venit în rolul de co-prezentator.

„A fost o schimbare majoră în ceea ce privește noul partener şi clar pentru foarte mulți dintre urmăritorii emisiunii nu a fost tocmai ușor „să dea credit unei alte persoane care să îl înlocuiască pe Cosmin Seleși. Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani de muncă împreună (și nu numai în proiectul „Te cunosc de undeva!, ci și în „Dansează printre stele, la „Nea Mărin sau la „Splash), dar am avut norocul să mi se alăture în emisiune o persoană pe care o cunosc de tot atâția ani, o persoană generoasă din punct de vedere profesional, un bărbat deștept, spontan, șarmant”, a declarat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș a avut emoții cu privire la reacțiile telespectatorilor

„Bineînțeles că am avut emoții, dar, după prima ediție difuzată în noua formulă, m-am liniștit, pentru că am văzut, citit și auzit reacțiile publicului care îl susțineau pe Pepe și îi ofereau încrederea că este foarte bine în noua postură”, a mai spus vedeta.

În cadrul aceluiași interviu pentru revista VIVA, Alina Pușcaș a fost întrebată dacă s-a gândit vreodată să apară în emisiune și în rolul de concurent.

„Haaa… Da, mi-a plăcut joaca asta, care obișnuia să se întâmple, în trecut, o dată pe sezon. Nu cred că aș putea face față 15 ediții pentru că nu sunt muzician. Dacă aș fi avut practica, disciplina, talentul și experiența unui cântăreț (chiar și unul mai la început de drum), aș fi avut curajul… Așa, no way! Mi-aș face un deserviciu. Mi-aș dori să mai fac personaje ocazional… Dar atât. Mi-e foarte bine în rolul de co-prezentator”, a menționat Alina Pușcaș.

Finala emisiunii „Te Cunosc De Undeva” va avea loc sâmbătă, 9 Iulie.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies