Home Stiri Cum se relaxează Gina Pistol: „Așa îmi reîncarc bateriile”

Cum se relaxează Gina Pistol: „Așa îmi reîncarc bateriile”

autor Negriu Elena
624 views 2 minute timp de citit

Gina Pistol a dezvăluit care este modalitatea sa preferată de relaxare. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, aceasta a vorbit despre felul în care preferă să își petreacă timpul liber.

Călătoriile reprezintă metoda favorită prin care Gina Pistol „își încarcă bateriile. De curând, prezentatoarea TV a emisiunilor Chefi la Cuțite și Asia Express a fost plecată în Grecia, mai exact, în insula Lefkada, și a dorit să împărtășească cu fanii ei impresii din experiențele prin care a trecut acolo. „De cele mai multe ori tind să aleg destinații în care mă pot bucura de natură și de câteva momente de liniște, departe de cotidian. Așa îmi reîncarc bateriile”, a precizat Gina Pistol.

Vedeta s-a bucurat de tot ce oferă insula Lefkada, cu toate că pregătirile pentru călătorie au fost făcute în ultimul moment, și s-a bucurat de atenția localnicilor, care s-au dovedit a fi foarte primitori, dar și a turiștilor, care, în mai multe dăți, au recunoscut-o. „Atmosfera de pe insulă a fost una cu totul și cu totul specială. Satele pescărești, drumurile împădurite cu vedere spre orizont și spre mare, stilul de viață liniștit al localnicilor, ospitalitatea lor, toate acestea au fost absolut fantastice!”, a detaliat blondina.

Gina Pistol nu s-a putut abține de la preparatele tradiționale grecești, ci s-a delectat cu mâncăruri pe care dorește să le prepare acasă. „Bucătăria grecilor este delicioasă! Cu toate acestea, am încercat să nu cad pradă tentațiilor și am ales de fiecare dată salate proaspete, legume și pește la grătar. Am primit și câteva secrete de gătit de la gazdele restaurantelor, așa că m-am întors acasă cu câteva rețete pe care abia aștept să le încerc”, a mai declarat Gina Pistol…

Sursa: unica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies