Home Stiri Cum și-a cerut Wilmark soția în căsătorie? Poveste demnă de romanele de dragoste

Cum și-a cerut Wilmark soția în căsătorie? Poveste demnă de romanele de dragoste

autor Bodnar Anca
268 views 2 minute timp de citit
  • Wilmark și-a cerut soția în căsătorie într-un mod inedit

  • A treia oara a fost cu succes?

  • Povești demne de un film

Wilmark a avut întotdeauna o relație minunată cu soția sa, Ioana, și a încercat mereu să o surprindă în moduri mai diferite.

3 încercări de cereri în căsătorie?

Nu a fost așa ușor precum și-ar fi imaginat Wilmark ca Ioana să spună „DA”. A fost nevoie de 3 încercări de cereri în căsătorie pentru a fi cu succes, însă simpaticul coregraf nu s-a dat bătut.

13 mariachi au fost cu succes, iar cea de-a 3-a încercare de cerer în căsătorie a adus un răspuns afirmativ din partea Ioanei.

„Povestea este cu suferință”

„Povestea este cu suferință și mult romantism, după două încercări nereușite de a o cere în căsătorie pe partenera mea de viață, am zis că nu pot da greș și cu o treia. Așa că o serenadă cu mariachi mi se părut cel mai romantic mod de a manifesta iubirea. Zis și făcut. Am plecat în vacanță în Columbia și am pus planul în practică. A funcționat, iar acum suntem patru membri în familie.”, a povestit Wilmark pentru Ego.

Wilmark – în turneu prin țară

Deși marea pasiune a lui Wilmark este coregrafia, recent acesta a organizat un turneu prin țară, alături de trupa celebră Mexico de Noche, cea care a apărut și în serialul „Vicente Fernandez” de pe Netflix.

„Mexico de Noche a mai făcut turnee în Europa. De 8 ani de zile s-au consolidat ca un mariachi de referință în Mexic, așa au ajuns să fie „Trupa” care a apărut în serialul „Vicente Fernandez”, difuzat pe Netflix, despre viața celui mai bun cântăreț de mariachi din lume. Suntem într-un turneu de 3 luni în România, după terminarea contractului se întorc în Mexic. Dar la anul vă pregătim o surpriză și mai mare.”, a povestit Wilmark în cadrul aceluiași interviu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies