HomeStiri Mondene Cum și-a petrecut Diana Dumitrescu ziua de naștere

Cum și-a petrecut Diana Dumitrescu ziua de naștere

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 994 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/de995d0b8e761b04faca5dcae8528290.jpg

Diana Dumitrescu a devenit cunoscută odată cu rolurile pe care le-a interpretat în telenovelele românești, fiind căsătorită cu Ducu Ion.

de995d0b8e761b04faca5dcae8528290

După ce lucrurile între ei au început să scârțâie, Diana și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Alin Boroi, cel care îi este în prezent iubit și care a și cerut-o în căsătorie.

958513.diana-dumitrescu1

Pe 30 septembrie, Diana și-a sărbătorit ziua de naștere alături de persoanele dragi ei, declarând: „Am împlinit o frumoasa vârstă de 30+ și am ales să mi-o petrec cu ai mei. M-am simțit aproape ca în copilărie, pentru că de atunci nu mi-am mai serbat ziua de naștere cu familia. Sunt un om fericit. Sunt un om norocos. Am cea mai tare mama ever, am cele mai dilii surori, am cel mai tâmpițel frate (căruia i-am simțit lipsa zilele astea), am cea mai tare nepoțică si cel mai mișto iubit din lume (nu glumesc, multe fetele îl vor)!

Dar, am și cei mai cool prieteni și le mulțumesc din suflet pentru toate urările, pentru toate mesajele și gândurile bune și sunt fericită că vă am în viața mea! Poate că pare un mesaj lacrimogen de facebook sau instagram, dar nu asta era intenția, ci voiam sa transmit (știți ca eu nu fac asta prea des, mai ales pe fb) că eu chiar sunt un om norocos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat și m-a învățat până la vârsta asta!
La mulți ani, mie! Și să tot fie frumoși și plini ca până acum! ❤️??
Te iubesc, tata!

P.S. Mulțumesc! Tortul a fost o minunăție! Fix pe sufletul meu!”, a declarat Diana Dumitrescu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed