Cum a slăbit Beyonce 9 kilograme în 10 zile

Share

Beyonce este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lume și de aceea majoritatea fanilor ei o iau ca exemplu. Frumoasa cântăreață s-a făcut remarcată și prin aspectul fizic impecabil și, cu toate că are forme voluptoase, a reușit mereu să arate remarcabil.

Cum a slăbit Beyonce 9 kilograme în 10 zile

Pentru niște filmări, vedeta a trebui să slăbească și, de aceea, Beyonce a avut nevoie și de o dietă destul de strictă. Deoarece a funcționat și a reușit să slăbească nouă kilograme în doar zece zile, Beyonce a împărtășit și cu fanii dieta miraculoasă.

„În mod normal îţi schimbi machiajul sau hainele, dar eu am vrut să merg puţin mai departe. Deşi îmi place să mănânc, era necesar să slăbesc repede pentru că am filmat în două ipostaze: 16, respectiv 36 de ani, la doar două săptămâni distanţă. Aceasta este dieta pe care am urmat-o timp de zece zile: Iată de ce ingrediente ai nevoie: trei litri de apă, o cană de suc de lămâie, o cană de sirop de arţar sau de melasă și o linguriţă de piper cayenne. Trebuie să amesteci foarte bine toate ingredientele, din acestea rezultând o băutură. Trebuie să bei 8-12 pahare pe zi, acestea reprezentând mesele tale pe toată ziua. Nu ai voie să consumi niciun aliment, pentru a avea rezultate spectaculoase”, a povestit Beyonce…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news