HomeStiri Mondene Cum a slăbit Oana Lis 10 kg într-o săptămână

Cum a slăbit Oana Lis 10 kg într-o săptămână

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 803 views
Oana-Lis in Stiri Mondene

Oana Lis se laudă că a reușit să scape de zece kg doar într-o săptămână. Acum, când toată lumea se plânge că s-a îngrășat, vedeta este în culmea fericirii datorită acestei realizări. Oana Lis încearcă de foarte mult timp să dea jos câteva kg, dar niciodată nu a reușit până acum.

Oana Lis

De data aceasta, vedeta a reușit să slăbească în urma unei probleme de sănătate cauzate de o intoxicație alimentară destul de gravă. Această problemă a apărut în Săptămâna Mare și nu a fost tratată nici până în acest moment, Oanei fiindu-i interzis cu desăvârșire consumul de sare.

“De Paște am mâncat două ouă. Atât! Nu pot să mănânc din cauza intoxicației mele alimentare. Nu am voie să consum pic de sare, așa că s-a terminat cu mesele la restaurant și cu chefurile grele. Dacă nu am voie să mănânc sărat, stau cuminte și îmi fac eu acasă. Îmi gătesc și prietenii, dar și eu. Mi-am cumpărat și tigaie, nu credeam să ajung vreodată să dau banii pe așa ceva. E greu să-ți gătești. Până îți faci ceva, iți trece pofta. Mie de asta îmi place să mănânc la restaurant, că sunt servită și nu mai muncesc atât. Dar, ce sa îi faci, cât țin regim alimentar stau departe de restaurante. Am economisit o grămadă de bani, nici mie nu-mi vine să cred”, a declarat Oana Lis…

Oana se ghidează după mottoul „Tot răul spre bine” și încearcă să vadă doar partea bună a acestei probleme, deoarece doar în acest mod a reușit, în sfârșit, să slăbească.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed