HomeStiri Mondene CUM TE AJUTĂ SOARELE SĂ SLĂBEȘTI?

CUM TE AJUTĂ SOARELE SĂ SLĂBEȘTI?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 968 views
CUM-TE-AJUTĂ-SOARELE-SĂ-SLĂBEȘTI in Stiri Mondene

Nu mai puțin de 120 de rețete de slăbit recomandă asocierea unor diete cu expunerea la ultraviolete naturale (deci, cu mersul la plajă). Specialiștii s-au pus de acord că expunerea la soare este o metodă foarte eficientă de a da kilogramele jos, pe de o parte datorită căldurii, care provoacă transpirația și pierderea caloriilor, pe de altă parte datorită influenței radiatiilor ultraviolete asupra metabolismului. O dietă populară în rândul femeilor din țările nordice – bazată pe corelarea alimentației cu orele de expunere la soare și exercițiile fizice – ia în calcul și alte două aspecte: vârsta persoanei care ține dieta și temperamentul ei.

CUM TE AJUTĂ SOARELE SĂ SLĂBEȘTI

Temperamente active – sangvin si coleric
Sangvinicul este energic, optimist, trece rapid de la o stare la alta, sociabil, are spirit de grup si de lider.
Colericul este iritabil, nervos, trece mai greu de la o stare la alta, este greu de urnit si greu de oprit atunci cand se implica in ceva.

Varstele 16-22 ani
Se recomanda: – inainte de plaja: efectuarea de exercitii fizice usoare. Este foarte bine sa se consume 100-120 g ml ceai usor indulcit, caldut, bine acrit cu zeama unei jumatati de lamaie.
– la plaja: nu trebuie consumate lichide dulci, ci numai apa plata sau obisnuita. Se impune un contact des cu apa (dus din 10 in 10 minute pentru stimularea arderilor de grasimi).
– dupa plaja: se consuma minimum 300 ml apa necarbonatata, se fac un dus fierbinte, in limitele suportabilului, si 10-12 minute de gimnastica a abdomenului.

Dieta de baza: salate crude, branzeturi acre degresate, foarte putin ulei prajit si dulciuri. Dulciurile pot fi mancate in primele ore dupa trezire.
Varstele 23-38 de ani

…………………………………….
Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed