HomeStiri Mondene Cuplu perfect pe sticla! Acasa tensiunea e maxima

Cuplu perfect pe sticla! Acasa tensiunea e maxima

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 901 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/03/Cuplu-perfect-pe-sticla-Acasa-tensiunea-e-maxima.jpg

Sunt cuplul perfect pe sticlă. Andra vorbește fără nicio problemă și despre zilele în care tensiunea este maximă în familia lor.

Cuplu perfect pe sticla! Acasa tensiunea e maxima in Stiri Mondene

Cea mai bună voce feminină autohtonă, Andra, are mult succes pe piața muzicală din România și milioane de fani care o îndrăgesc, dar și piese fredonate de toată lumea.

În afara scenei, artista este foarte fericită alături de partenerul ei, Cătălin Măruță, dar și cei doi copii ai lor.

În interviul oferit site-ului sapteseri.ro, Andra a vorbit, printre altele, și despre soțul ei. Tensiunile, spune artista, apar în urma supărărilor sau a dezamăgirilor pe care le simte, uneori, Cătălin Măruță:

„Cătălin face emisiuni de televiziune live de vreo 20 de ani, pare incredibil, nu? Este foarte muncitor și loial echipei. Eu îl cunosc și niciodată nu am judecat ceea ce am văzut în emisiunile lui ca o dovadă a unor intenţii rele. S-a întâmplat să vină acasă dezamăgit sau supărat din cauza unor evenimente și știu cât de important este pentru un om de televiziune să facă ceea ce își dorește, să fie și în acord cu echipa, și să aibă și rezultate bune. Eu i-am fost și îi sunt mereu alături, orice ar fi.”

Despre celebritate, dar și despre modul cum este aceasta percepută în familia ei, artista a spus:

„Suntem doi care apar la televizor, deci clar suntem obișnuiţi. Copiii nu sunt vreo presiune, suntem mami și tati pentru ei. Ne petrecem weekendurile și serile împreună, ca orice altă familie. Iar dintre prietenii noștri, mulţi sunt actori sau cântăreţi sau prezentatori TV, așa că la noi un pic de notorietate e normalitate.”

Vedeta a fost întrebată și despre cariera sa în televiziune, iar Andra a mărturisit că sfatul soțului a contat foarte mult.

„Am început acum zece ani, ca un experiment: am primit propunerea să fiu gazda unui show acum aproape zece ani, se numea «O-la-la», și mi-a plăcut. A contat și sfatul soţului meu, el având multă experienţă în televiziune. M-a încurajat. Când am primit propunerea să fiu în juriul «Românii au talent», eram convinsă că e o idee bună, că mi se potrivește. Apoi am primit invitaţia de a face parte din «Vocea României Junior» și iarăși am zis «DA!» fără să stau pe gânduri. Fiind un format muzical, mi s-a părut că mi se potrivește perfect. Cred că posturile de gazdă TV sau membru al juriului mi se potrivesc atât timp cât sunt mereu eu, nu mă prefac. Vorbesc despre ceea ce simt sau cunosc bine…”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed