HomeStiri Mondene Cuplu surpriză la Hollywood

Cuplu surpriză la Hollywood

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 885 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Cuplu-surprinză-la-Hollywood.jpg

Anul 2017 a venit la Hollywood cu adevărate surprize. După ce Miley Cyrus s-a căsătorit chiar în noapte de Revelion cu actorul Liam Hemsworth, peste ocean umblă zvonul că o nouă vedetă și-a găsit un iubit.

Cuplu surprinză la Hollywood

Conform celor de la TMZ, între cântăreața Selena Gomez și solistul The Weeknd, Abel Makkonen Tesfaye, s-a înfiripat o idilă. Cei doi au luat cina în oraș, la un restaurant din Santa Monica, iar la plecare s-au sărutat în văzul tuturor. Se pare că cei doi s-au cunoscut acum un an, iar în 2016 au cântat pentru prima dată împreună, în cadrul unui show organizat de Victoria’s Secret. Solistul celor de la The Weeknd nu s-a bucurat de burlăcie decât vreo lună, căci în luna noiembrie a anului trecut abia s-a despărțit de frumoasa Bella Hadid, un model de talie internațională.

În trecut, Selena Gomez a avut o relație tumultoasă cu Justin Bieber. Pe când erau doar niște adolescenți care nu împliniseră încă vârsta majoratului, aceștia țineau primele pagini ale revistelor mondene din toată lumea din cauza despărțirilor și împăcărilor cărora presa le-a pierdut șirul. După câțiva ani, aceștia s-au maturizat și și-au spus adio, iar Selena Gomez s-a refugiat în brațele modelului Samuel Krost, despre care toată lumea a zis la momentul respectiv că seamănă foarte mult cu precedentul iubit al cântăreței…

The Weeknd este un cântăreț și producător muzical canadian. A devenit cunoscut după ce în anul 2010 a urcat mai multe melodii pe Youtube, care au prins la public și i-au adus succesul. Ulterior, acesta a lansat mai multe melodii, care au devenit rapid hituri peste ocean. Numele de scenă i se trage încă din perioada liceului, după o năzbâtie pusă la cale împreună cu un amic. Cei doi au fugit de acasă pentru un weekend și nu s-au mai întors un timp, abandonându-și studiile.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed