HomeStiri Mondene Cuplul Brangelina a căzut la o înțelegere! Angelina va avea copiii, Brad va putea doar să îi viziteze!

Cuplul Brangelina a căzut la o înțelegere! Angelina va avea copiii, Brad va putea doar să îi viziteze!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 856 views
cc6ddcd7070b4f7b88d8d1c67abad384 in Stiri Mondene

Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la o înțelegere în ceea ce-i privește pe copii. Se pare că micuții vor ajunge la Angelina, iar Brad va putea doar să îi viziteze.

cc6ddcd7070b4f7b88d8d1c67abad384

Cei doi au căzut de comun acord în privința copiilor la recomandarea Los Angeles County Department of Children and Family Services (DCFS), structură care se ocupă de protecția familiei.

Cuplul va participa la ședințe de consiliere, actorul acceptând și să fie testat din nou în privința dependenței sale de alcool și droguri.

După 12 ani de căsnicie, Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt. Vestea a căzut ca o bombă pentru toți fanii celebrului cuplu.

Se pare că Brad devenise un pericol pentru copii din cauza consumului de alcool și droguri. Angelina Jolie a cerut deja custodia copiilor și dorește ca Brad să vină doar în vizită la aceștia. „Ea nu dorește ca Brad să aibă custodia fizică împărțită” a copiilor, ci doar „custodia legală partajată”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Sursa foto: channel24.co.za

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed