HomeStiri Mondene Cuplul Brangelina, detaliile din spatele unui divorț controversat! „Pentru lumea din afară ar fi continuat să fie un cuplu fericit!”

Cuplul Brangelina, detaliile din spatele unui divorț controversat! „Pentru lumea din afară ar fi continuat să fie un cuplu fericit!”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 739 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/646x404-5-1.jpg

După 12 ani de căsnicie, Angelina Jolie divorțează de Brad Pitt. Vestea a căzut ca o bombă pentru toți fanii celebrului cuplu. Se pare că certurile dintre cei doi au apărut din cauza faptului că Angelina dorea să se mute în Marea Britanie, acolo unde să se dedice campaniilor umanitare.

646x404 (5)

Într-un text pentru Daily Mail, Ian Halperin, autorul biografiei „Brangelina, povestea nespusă“, autorul dezvăluie cum decurgea viața de cuplu a celor doi.

„Pentru lumea din afară ar fi continuat să fie un cuplu fericit, dar fiecare ar fi fost liber să facă orice. Mai mult, Brad ar fi putut să-şi vadă copiii de câte ori dorea. Când Brad a catalogat propunerea soţiei sale drept absolut inacceptabilă, volatila Jolie s-a înfuriat foarte tare. Într-o clipă, toate defectele relaţiei lor furtunoase au ieşit la iveală“, scrie Halperin.

„Aşa cum s-a întâmplat de multe ori înainte, Brad a încercat să facă faţă temperamentului vulcanic al Angelinei. La baza unei confruntări aprige dintre cei doi a stat dorinţa ei arzătoare de a se muta în Anglia şi a se dedica carierei politice, pentru care a făcut campanii împotriva violenţei asupra femeilor din zonele de război, pentru educarea femeilor din ţările în curs de dezvoltare şi a încercat să uşureze calvarul a milioane de refugiaţi din întreaga lume. Îşi dorea să se stabilească în reşedinţa închiriată din Surrey, să-şi înscrie copiii la o şcoală londoneză şi să continue activitatea Prinţesei Diana, a cărei viaţă a studiat-o în detaliu“, povesteşte scriitorul.

„Jolie este la fel de fermecătoare şi muncitoare pe cât este de ambiţioasă. Angelina este convinsă că poate fi o persoană care să fie o combinaţie între Prinţesa Daiana şi Maica Tereza. I-a studiat foarte bine viaţa Dianei şi crede că îi poate duce mai departe munca. Nu o subestimaţi, este absolut convingătoare cu oamenii care sunt în poziţii de putere. Întotdeauna a obţinut ceea ce şi-a dorit. Cred că vrea să o imite şi pe Grace Kelly, care a trecut de la Hollywood la problemele regale“, mai scris Halperin.

627x0

Sursa foto: Getty Images / Guliver

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed