HomeStiri Mondene Cuplul care s-a vindecat rapid de o boala grava cu ajutorul credintei

Cuplul care s-a vindecat rapid de o boala grava cu ajutorul credintei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Cuplul-care-s-a-vindecat-rapid-de-o-boala-grava-cu-ajutorul-credintei.jpg

Este vorba de un bărbat pe nume Horace, redactor de ziar, o personalitate respectabilă, un om sociabil, admirat de oamenii din jur pentru calitățile sale artistice și firea sa prietenoasă.

Femeia, Helen, la fel ca bărbatul, se bucura de aceeași admirație din partea celorlalți. Însă, ea era foarte bolnavă, nu a fost cunoscută boala de care suferea. Având de-a face cu aceste probleme de sănătate, au decis să se retragă împreună de la viața socială și au plecat la țară, pentru a se dedica unul altuia. Trăiau în pustietate.

Izvorul de putere

Bărbatul suferise deja până atunci de două infarcte, dintre care unul destul de grav. Soția lui se simțea pe zi ce trece mai rău, aproape că niciunul nu mai spera la supraviețuire. Bărbatul trăia în fiecare zi cu teama că ar putea-o pierde pe soția lui și era foarte îngrijorat pentru starea ei.

Într-o zi, s-au gândit să apeleze la un izvor de putere care să îi ajute să se facă bine și să trăiască.

Bărbatul o încuraja zi de zi

Horace o încuraja mereu pe soția lui însă în adâncul sufletului lui dăinuia o teamă foarte mare de a o pierde.

La scurt timp, un pastor al Bisericii Marble Collegiate, din New York, Dr. Norman Vincent Peale, fondatorul Institutului pentru Religie și Sănătate și al revistei Guedeposts, a venit în ajutorul lor cu o rețetă simplă, spunându-le că, dacă o respectă, se vor vindeca.

Atunci, bărbatul a prins speranță și a întrebat pastorul despre ce este vorba. Acesta a răspuns: “Lăsați-vă viața în mâinile lui Dumnezeu, crezând cu toată puterea în El. Faceți asta amândoi și veți fi bine, El știe întotdeauna ce face”.

Amândoi fuseseră sfătuiți și îndatorați să creadă cu tărie că o putere mai presus de ei îi va călăuzi în viață.

Vindecarea prin credință

Pastorul susține că rar a văzut doi oameni care să creadă cu inocența unui copil în această putere despre care le-a vorbit. Cei doi îl sunau des pe pastor pentru a-i spune cât de mult le-a plăcut Biblia și i-au impresionat pasajele pe care le citeau.

În primăvara următoare, soția, Helen, i-a mărturisit pastorului: “E cea mai splendidă primăvară din viața mea. Anul acesta florile sunt mai frumoase ca niciodată (…), verdele frunzelor mi se pare intens, iar păsările n-au cântat niciodată atât de melodios”.

De atunci, femeia a început să se însănătoșească din ce în ce mai mult. Chipul ei era invadat de lumină, spiritul ei renăscuse.

Viața lor a căpătat un nou sens

Horace nu a mai avut nicio problemă cu inima, iar energia lui începea să se observe, devenind o persoană energică, pozitivă și plină de viață.

Cei doi soți au luat povestea lor de viață ca model și, pe oriunde merg, le oferă celor din jur o siguranță sufletească profundă, povestindu-le ce li s-a întâmplat.

Secretul pe care acest cuplu l-a încercat a fost acela de a se încrede în puterea lui Dumnezeu și de a inspira din Puterea Superioară.

Secretul acestui cuplu este totuși la îndemâna oricui, se bazează pe credință și pe Puterea interioară a noastră, a tuturor. Această Putere are harul de a îndepărta orice urmă de frică, boală, slăbiciune, teamă și are rolul de a ne înzestra cu bucurie și sănătate, așa cum s-a întâmplat și cu cei doi tineri…

Și atunci, de ce să ne lăsăm viața de izbeliște și să nu ne bucurăm de Puterea Superioară?

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed