HomeStiri Mondene Cuza face noi declarații despre finala „Asia Express”

Cuza face noi declarații despre finala „Asia Express”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 833 views
cuza-finala-asia-express in Stiri Mondene

Cuza face noi declarații despre finala Asia Express. Acesta și Emi, partenerul său, s-au luptat cu Elwira și Mihai Petre, dar au pierdut. Acum, aceștia au revenit cu noi declarații despre experiența de la Antena 1.

cuza-finala-asia-express in Stiri Mondene„Nu ne-a interesat. Cred că, dacă ne-ar fi spus că ne dă un euro, noi am fi mers pe un euro. Noi voiam să trăim «Asia Express». A fost dureros momentul ăla. S-a plecat cu șanse egale, până la soldatul ăla. De aia am și avut o ieșire nervoasă cu soldatul respectiv, noi aveam un avantaj în fața lor (n.r. – Mihai și Elwira), nu știam exact timpul, că nu ne comunică nimeni informațiile astea, dar, ca idee, simțeam că ne îndepărtaserăm destul de mult de ei și, prin rigiditatea soldatului ăluia, ne-au prins. Aia ne-a dărâmat”, a spus Cuza în cadrul podcast-ului HappyFish.

cuza-finala-asia-express in Stiri Mondene„Am câștigat mai mult când nu am câștigat… am câștigat un frate, @emi.ntz, am câștigat o viață frumoasă și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reușit să o trăim pe toată. «Asia Express» pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show TV… a fost o lecție în viață, un profesor bun care ne-a învățat că nimic nu ține veșnic, nimic nu e capital… dar, poate, cel mai important: parcursul și experiența contează mai mult decât rezultatul. Am avut șansa să cunoaștem sute de oameni minunați, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașină sau casă, dar le-am avut pe toate”, a mai scris Cuza pe pagina sa de Instagram, după experiența Asia Express.

cuza-finala-asia-express in Stiri Mondene„Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și să concurăm în finală cu cei mai buni dintre noi, așadar, felicitări, @mihaipetreofficial și @elwirapetreofficial! Cât despre oamenii din echipă: RECUNOȘTINȚA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port. (…) Suntem mândri de noi și de tot ce am făcut în această competiție și nu cred că se putea termina mai bine. Vă mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de încurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav. Vă mulțumesc, vă iubesc și pe curând, frumoșilor! Echipa bip bip bip… a jucat finala «Asia Express»!”, a scris și Cuza în mediul online…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed