HomeStiri Daca partenerul face aceste gesturi, sigur te iubeste cu adevarat!

Daca partenerul face aceste gesturi, sigur te iubeste cu adevarat!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views 3 minute timp de citit

Este bine cunoscut faptul că bărbații nu sunt întocmai buni în a-şi exprima și demonstra sentimentele față de partenera de viață. Ceea ce îşi doresc femeile nu este legat de câte cadouri pot cumpăra bărbații, ci cât de multe gesturi de iubire pot face.

Femeile nu vor bărbatul perfect, însă acestea tânjesc după acel bărbat care nu s-ar feri să îşi declare iubirea de față cu alte persoane sau să le surprindă zilnic cu mici gesturi făcute din iubire.

Câteva dintre gesturile bărbatului pot spune multe despre ceea ce simte pentru tine și care îi sunt adevăratele intenții, cum sunt:

 1. Îți acordă atenție

Desigur, orice bărbat este atent la femeia de lângă el, însă atunci când îşi face griji pentru tine, ei bine, nu este de neglijat! Fie că te ajută în treburile casnice, precum gătit, spălat, fie că te ascultă atunci când te simți împovărată, acest tip de bărbat te apreciază și îşi dorește o relație serioasă.

 1. Comunică

Orice relație serioasă se bazează în primul rând pe comunicare, astfel că și un bărbat care te dorește nu doar pentru o noapte va încerca să te asculte și să îți vorbească deschis despre ceea ce simte. Nu se va da în lături atunci când îți dorești să discuți despre ceea ce te macină și chiar te va sfătui.

 1. Îți oferă protecție

Orice bărbat va încerca să protejeze o femeie, însă bărbatul care te vrea pentru o relație serioasă te va feri de probleme indiferent de situație. Femeile îşi doresc poate cel mai mult din partea unui bărbat siguranță, iar un bărbat care nu se joacă îți va oferi cu siguranță protecție.

 1. Te ține de mână

În orice relație ținutul de mână este un gest de afecțiune, însă unii bărbați îl fac doar când sunt singuri alături de o femeie. Ei bine, la polul opus, un bărbat asumat nu se va sfii să te țină de mână în văzul tuturor.

 1. Faci parte din planurile lui

Un aspect important pentru o femeie este să fie alături de partenerul de viață chiar și la ieșirile lui cu prietenii. Unii bărbați nu vor accepta niciodată gândul că o femeie să îi însoțească la ieșirile cu prietenii, pe când bărbații care îşi doresc o relație stabilă vor face tot posibilul să îşi includă partenera în planurile lor.

 1. Îşi recunoaște vina

Un bărbat îşi va asuma orice greșeală față de persoana iubită și va încerca să remedieze situația. Nu va ezita să spună „îmi pare rău”/„scuze” atunci când simte să spună.

 1. Este atent la detalii

Orice femeie îşi dorește alături un bărbat care va observa că și-a schimbat coafura sau culoarea unghiilor. De asemenea, femeile vor ca bărbații să observe atunci când sunt supărate sau neliniștite.

 1. Te va privi în ochi

Ochii sunt cei care îl vor da de gol dacă partenerul tău nu îşi dorește o relație serioasă. Un bărbat cu intenții serioase nu îşi va feri privirea și te va admira ore în șir.

 1. Te tratează bine

Chiar dacă nu este o ocazie specială, femeile vor dori să primească cât mai multe cadouri, fie ele mai mult sau mai puțin scumpe. O floare dăruită din inimă va fi bine-venită. Dacă un bărbat îți oferă un cadou fără să sărbătoriți ceva anume, cu siguranță te iubește.

 1. Povestește despre tine

Este știut faptul că bărbații se vor lăuda întotdeauna cu ale lor cuceriri, însă un bărbat serios te va povesti frumos. Va împărtăși unele momente frumoase din relație, poate chiar ce îl atrage la tine…

 1. Te admiră din umbră

Priviri pe furiș? Ei bine, este un semn că îl atragi, că este fascinat de frumusețea ta și nu se joacă. Dacă partenerul de viață te privește fără sa vrea să fie observat, cu siguranță te admiră.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed