Home Stiri Mondene Dacă vrei să ai parte de un show marca Loredana Groza, trebuie să scoți din buzunar o avere. Iată care este tariful!

Dacă vrei să ai parte de un show marca Loredana Groza, trebuie să scoți din buzunar o avere. Iată care este tariful!

autor Mirela
1,4K views

Loredana Groza este un nume puternic în industria muzicală. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute voci și are o carieră de zeci de ani. Așadar, dacă vrei ca Loredana să vină și să cântece la petrecerea ta, trebuie să scoți din buzunar o sumă deloc mică.

Conform sprezza.ro, pentru un concert, Lori cere 12.500 de euro. Artista vine însoțită de o întreagă echipă, iar show-ul pe care îl face este de excepție. Datorită anilor de muncă, dar și carierei sale, Loredana Groza este una dintre cele mai scumpe vedete de la noi.

În anul 2015, Loredana a dat startul turneului Reveria. În cadrul unui interviu acordat celor de la infomusic.ro, artista a vorbit despre acest proiect ambițios.

„De fiecare dată înseamnă altceva, pentru că orice vis are întotdeauna o altă poveste. Şi chiar dacă noi păstram cumva un script de bază al acestui show, el întotdeauna se transformă şi se redimensionează . El capătă alte frecvențe, iar asta este, de fapt, ceea ce încercăm să transmitem publicului. Fiecare show este unic, aşa cum ne-am dorit dintotdeauna, totul vine din dragoste şi nu dintr-o rutină, dintr-un scenariu fix”, a spus artista.

„Va fi cu totul o altă structură, pentru că e vorba de un show itinerant, nu este vorba de un show static precum cel de la Sala Palatului. Noi călătorim ca un circ ambulant cu peste 45 de oameni. Cântăm în săli mai mici, mai mari… cele care au mai rămas în România. Trebuie să amintesc faptul că suntem singurul spectacol românesc care are turneu național la momentul actual. Niciun alt artist nu îşi mai permite să facă acest lucru, iar asta pot spune că este performanța noastră şi trebuie să ne mândrim cu ea. E un efort foarte mare financiar, artistic şi omenesc. Iar faptul că am curajul de a face asta într-un an incredibil precum 2015, este mai mult misiunea mea, pe care o voi duce la capăt de dragul fanilor mei” a adăugat membra juriului X Factor

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed