Home Stiri Daiana Anghel, acuzată că a furat conținut de pe paginile din străinătate

Daiana Anghel, acuzată că a furat conținut de pe paginile din străinătate

autor Buinoschi Andreea
237 vizualizari

Daiana Anghel este în mijlocul unui scandal de zile mari cu unii dintre cei mai mari influenceri de skin care din lume. Câțiva dintre ei au declarat că le-ar fi furat conținutul, dar Daiana neagă vehement toate acuzațiile care i se aduc.

„The Eco Well, sunt mai mult decât fericită să îți dau referințe de la cursuri până la cărți și tone de articole cu aceeași informație. De asemenea, referințe pe Instagram, toate repetând la nesfârșit aceeași chestie. Sunt fericită pentru că ai găsit o modalitate de a vâna urmăritori, bucură-te, dar a fost calea altora înainte ca tu să ai conținutul pe care doar tu crezi că îl ai. De fapt, eu nu am știut de pagina sau paginile tale până astăzi, dar sunt bucuroasă să contribui cu încă un urmăritor”, este comentariul lăsat de Daiana Anghel pe pagina care a acuzat-o de furt de informații.

„Daiana Anghel, tu ai copiat literalmente această postare! Nu poti să folosești aceleași cuvinte (și să le expui!) și să pretinzi că îți aparțin. Deci, continuă și dă-ne, arată-ne studiile, referințele care te-au făcut să scrii primul articol, care, printr-o coincidenţă, se întâmplă să fie același cu cel care aparține celor de la The Eco Well. Noi vom aștepta, soro”, este răspunsul lui James Welsh, una dintre cele mai cunoscute persoane din domeniul skin care de peste hotare.

În urmă cu mai mulți ani, Daiana a acordat un interviu pentru agentiadepresamondena.com și a spus ce înseamnă pentru ea moralitatea, lucru de a cărui lipsă este acuzată chiar acum. „Imoral este tot circul, mai mult sau mai puțin premeditat, care ține astăzi tabloidele în viață. Mi se pare penibil și degradant să-ți terfelești, cu bună știință, imaginea, să te transformi într-o sclavă a ratingului, să porți cu mândrie apelative care ar băga în mormânt de rușine orice om cu o educație sănătoasă, cu demnitate și conștiință, să intri în relații la comandă pentru a fi pe prima pagină sau să te desparți, tot la comandă, ca să trezești interesul. Ce este moral? Tot ce e în limita decenței și a bunului-simț”, declarase vedeta…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies