HomeStiri Mondene Dakota Johnson, surprinsă în braţele fostului iubit!

Dakota Johnson, surprinsă în braţele fostului iubit!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/impacare-in-showbiz-dakota-johnson-surprinsa-de-paparazzi-in-bratele-fostului-iubit_size2_640x395.jpg

Se zvonea că actriţa ce a interpretat rolul principal în filmul “Fifty Shades of Grey” s-ar fi despărţit de Matthew Hitt, iar acum ar avea o aventură cu actorul Jake Gyllenhaal. Nu ştim cât de adevărate sunt aceste informaţii, însă cert este că Dakota Johnson a fost surprinsă alături de fostul iubit!

dakota poza 1

Conform publicaţiilor mondene, actriţa nu a putut sta prea mult despărţită de Matthew Hitt, solist şi chitarist al trupei Drowners. Cei doi au fost surprinşi împreună pe străzile din New York, fiind destul de apropiaţi unul de celălalt.

Deşi erau îmbrăcaţi lejer, Dakota Johnson şi Matthew Hitt au atras atenţia asupra lor, mai ales prin faptul că au apărut împreună!

Până acum, Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson, nu a dorit să de detalii din viaţa sa privată sau să-şi scoată iubiţii în lume. Însă actriţa nu scapă de paparazzi, care o urmăresc peste tot şi fac publice fotografii cu ea şi cu persoanele care o însoţesc.

Probabil nici nu va scăpa din vizorul presei, atât timp cât va juca în “Fifty Shades of Grey”!

dakota poza 2

dakota poza 3

dakota poza 4

dakota poza 5

Sursa foto: perfecte.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed