HomeStiri Mondene Daliana Răducan și Răzvan au confirmat că s-au mutat împreună

Daliana Răducan și Răzvan au confirmat că s-au mutat împreună

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Daliana-Raducan-si-Razvan-au-confirmat-ca-s-au-mutat-impreuna.jpg

Daliana Răducan și Răzvan Simion au vorbit despre relația lor, lucru pe care nu l-au mai făcut până acum. Firi rezervate amândoi, aceștia au făcut o excepție și și-au deschis sufletul, oferind informații despre povestea lor de iubire.

De curând, au confirmat zvonurile conform cărora s-ar fi mutat împreună, spunând că, în cazul lor, i-a ajutat să devină mai uniți și să creeze o relație foarte frumoasă, chiar dacă au făcut acest pas destul de devreme. Cei doi cunt extrem de fericiți și se bucură de ceea ce viața le-a oferit.

Daliana Răducan și Răzvan au confirmat că s-au mutat împreună in Stiri Mondene

„Ne-am mutat destul de repede, acesta a fost testul relației noastre. Traiul în comun ori distruge, ori construiește relația. Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul și asta a făcut cât o mie de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate că nu este la fel de vorbăreț acasă”, a spus Daliana, potrivit spynews.ro.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care, în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu: MAGNETISM.

Daliana a dat de înțeles cum se va purta cu copilul ei și al lui Răzvan in Stiri Mondene

Îmi amintesc un sărut pasional, când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a spus Răzvan pentru viva.ro.

Daliana Răducan și Răzvan au confirmat că s-au mutat împreună in Stiri Mondene

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a continuat Daliana…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed