Home Stiri Daliana și Răzvan Simion, vacanță de vis în Capitala Greciei

Daliana și Răzvan Simion, vacanță de vis în Capitala Greciei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 800 views 2 minute timp de citit

Daliana Răducan și Răzvan Simion au plecat departe de agitația Bucureștiului și s-au bucurat de câteva zile petrecute în Grecia. Cei doi au imortalizat câteva momente și au urcat fotografiile pe conturile lor sociale, spre marea bucurie a fanilor.

Cei doi au fost destul de discreți, așa cum ne-au obișnuit până acum, și au fost foarte „zgârciți” cu fotografiile de cuplu. Aceștia au început să se afișeze de curând, la aproximativ un an de când Răzvan Simion și Lidia Buble au pus punct relației lor, aceea fiind și perioada în care relația lor a început.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare, pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine, pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine, vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa ca îi redau libertatea”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram, în urmă cu mai bine de un an, confirmând zvonurile despărțirii…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies