Home Stiri Dan Bittman a luat parte la protestul organizat împotriva restricțiilor, alături de Diana Șoșoacă

Dan Bittman a luat parte la protestul organizat împotriva restricțiilor, alături de Diana Șoșoacă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 676 views 2 minute timp de citit

În weekendul acesta, românii au ieșit din nou în stradă pentru a cere ridicarea restricțiilor ce au venit odată cu valul patru al pandemiei de Coronavirus. Printre persoanele care au luat parte la protest se numără Diana Șoșoacă și Dan Bittman, care au avut reacții ironice.

„Arafat a ieșit pe posturile TV și anunță că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poștă”, a declarat Diana Șoșoacă în timpul protestelor. „Abia aștept! Am bani de dat!”, a continuat Dan Bittman, potrivit Știrilor PRO TV.

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care, ne spune ministrul acela fugar, că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez, pentru că iată că vaccinul nu face nimic!

Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum zece ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci. Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză – n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a spus artistul în cadrul Marius Tucă Show.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățăm? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de călcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă”, a mai mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni difuzate la TV…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies