Home Stiri Dan Bittman a vorbit despre decizia de a nu se însura: „Am pierdut șirul inelelor oferite”

Dan Bittman a vorbit despre decizia de a nu se însura: „Am pierdut șirul inelelor oferite”

autor Buinoschi Andreea
104 vizualizari

Dan Bitman a avut de-a lungul timpului relații cu femei care mai de care mai frumoase din showbizul românesc. Cu toate că le-a iubit la nebunie, cântărețul nu s-a însurat niciodată și a explicat de a ales să își trăiască viața nu după cum impune societatea, ci după bunul plac.

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici.

Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a spus solistul trupei Holograf, conform spynews.ro.

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și, când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea.

Toate mi-au găsit defectele pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să le ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: «Uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie». Mai nou, gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine, încât toate zic că mă vor.

De căsătorit, nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă odată și ne dăm «Buna ziua!» și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab, dacă mă întrebați părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri, a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a mai spus artistul, conform celor de la viva.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies